Perşembe, Ekim 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

Ayşenur Balcı Kimdir Boyu Yaşı Kaç Bu Tarz Benim

Ayşenur Balcı Show TV ekranlarında yer alan Bu Tarz Benim yarışmasındaki yarışmacılardan birisidir. Ayşenur Balcı hayatı güzel yarışmacının neredeyse her gün günün en güzeli seçilmesinden dolayı merak edildiğinden sizlere Ayşenur Balcı biyografi bilgilerini aktaracağız.

Bu Tarz Benim adlı yarışma programının en dikkat çeken adları arasında yer alan Ayşenur Balcı, 1995 doğumlu olup İstanbul ilinde dünyaya geldi. Halen İstanbul ilinde ikamet etmekte olan Ayşenur Balcı Modellik ve mankenlik mesleğini icra etmektedir. Tüm bunların haricinde oyunculuk ve dans ile ilgilenmektedir. Kendisinin dans konusunda profesyonelleştiği de bilinenler arasında yer alıyor

19 yaşlarında olan Ayşenur Balcı'nın göz rengi ela, cilt rengi beyaz, 1.72 metre uzunlukta ve 52 kilo ağırlığındadır. 80-60-90 ölçülerine haiz olan estetik yarışmacı, muntazam bedeni ve kıyafet seçimi ile jürinin de dikkatini çekmeyi başarmıştır. Çevremizde yer alan kişilere sizce bu yarışmanın birincisi kim olur sorusunu sorduğumuzda neredeyse herkes Ayşenur Balcı demektedir.

Geçen haftalarda tekrar Show TV ekranlarında gösterilen Her Şey Dahil programına misafir olan Ayşenur Balcı, solukları kesecek dans performansı ile hem stüdyodakileri bununla birlikte ekranları başındakileri derinlemesine etkilemeyi başardı. Ek olarak bu performansı sonrasında toplumsal basında da bir hayli gündem oluşturdu. Yarışmayı kesin kazanır gözüyle bakılan yarışmacıya meslek hayatında ve yarışmada başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.