Perşembe, Ekim 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

EBRU GÜNDEŞ OKU CANIMA ŞARKISI VE SÖZLERİ - EBRU GÜNDEŞ OKU CANIMA ŞARKI SÖZLERİ

EBRU GÜNDEŞ OKU CANIMA ŞARKISI...
bu yazı www.trbuguntvhaber.blogspot.com'a aittir
Son zamanların başarılı isimleri arasında olan Ebru Gündeş bu başarısını sürdürmeye devam ediyor. O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş yeni albümü Araftayım ile oldukça beğeni toplayarak hızlı bir giriş yaptı. Ebru Gündeş yeni albümü ile tüm müzik marketlerde yerini alırken sizlere Araftayım albüm şarkılarını tanıtmaya devam ediyoruz.

Ebru Gündeş Araftayım ismini verdiği 2014 yeni albümünde toplamda 13 şarkı yer almaktadır. Bu yeni albümde müzik dünyasından bir çok başarılı isimle çalışan Ebru Gündeş'e en büyük desteği ise Sezen Aksu vermiştir. Sezen Aksu'nun 2 şarkısının yer aldığı Araftayım albümünde Ebru Gündeş, Gökhan Tepe, Gülşen, Sıla, Serdar Ortaç, Gülden Mutlu ve Sinan Akçıl gibi isimlerle de çalışmıştır. 

Daha önceki yazılarımızda Ebru Gündeş'in yeni albümü hakkında ve şarkıları ile ilgili bilgileri vermiştik, bu yazımızda ise ebru gündeş'in albümünde yer alan söz ve müziği Sıla'ya ait olan Oku Canıma isimli şarkının sözlerini paylaşacağız. Ebru Gündeş Oku Canıma sözleri yazımızın devamındadır.


Ebru Gündeş Oku Canıma Şarkı Sözleri

Ebru Gündeş - Oku Canıma Şarkı Sözü
bu yazı www.trbuguntvhaber.blogspot.com'a aittir
Geceden sabaha çoktan geçti saat
Emin ol afiyete hevesli sıhhat
Çalsın arabesk kemanlar susmasın
Sarmalansın buzlu anasonla acım

Aç içimdeki sandıkları dök ortaya
Kıy gitsin unut kimdim oku canıma

Yıkandım geçmiyor al tenini beyim
Özledim dudaklarının şerbetini
Sussun arabesk kemanlar çalmasın
Çabuk kabullenmiyor kalp üveyliğini

Aç içimdeki sandıkları dök ortaya
Kıy gitsin unut kimdim oku canıma


Söz: Sıla Gençoğlu 
Müzik: Sıla Gençoğlu 


ebru gündeş, ebru gündeş yeni albümü, ebru gündeş yeni şarkıları, ebru gündeş yeni albüm şarkı isimleri, ebru gündeş yeni albümü araftayım dinle, ebru gündeş yeni araftayım albümü indir dinle, ebru gündeş oku canıma şarkısı dinle, bu yazı www.trbuguntvhaber.blogspot.com'a aittir, ebru gündeş oku anıma şarkı sözleri, ebru gündeş oku canıma şarkısının sözleri, ebru gündeş oku canıma şarkı sözü, oku canıma şarkı sözü ebru gündeş, ebru gündeşin oku canıma şarkısı, ebru gündeş oku canıma şarkısı sözleri, oku canıma yeni şarkısının sözleri, oku canıma Ebru Gündeş, ebru gündeş araftayım, ebru gündeş oku canıma,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.