Perşembe, Ekim 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

Evim Şahane Programı Hangi İllere Gidiyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Şahane yarışması hangi illere gidiyor sorusu özellikle son zamanlarda program ekibinin popülerliği yüksek olan şehirlere gitmesinden dolayı merak edilmektedir.

Evim Şahane programı hangi illere gidiyor sualleri müracaat yapmış olup henüz yapmış oldukları başvurularına yanıt alamamış olan insanların sordukları arasında yer almaktadır. Hane dekorasyonu konusunda en iddialı programlardan birisi olması sebebiyle fazlaca sayıda müracaat alan Evim Şahane programı yalnızca evini beğendikleri ve dekorasyona müsait bulunduğunu düşündükleri hanelere gitmektedir. Ek olarak parasal hali fena olan ailelere yardım etmek maksadıyla da bu şekil ailelerin başvuruları ön kısım sıralara alınmaktadır. Ekonomik durumunuz kötüyse ister şehir ister köyde olun Evim Şahane ekibi kapınızı çalacaktır.

Evim şahane kadrosu memleketimizin neresinde olursanız olun her yere ulaşmaktadır. Köyde, kasabada, ilçede velhasıl her nerede olursanız olun müsait görülmesi halinde Evim Şahane kadrosu evinize gelecek ve evinizde istediğiniz yeri yenileyecektir. Nasıl olsa bizim buraya gelmez fikrini bir kenara atıp programa müracaat yapmanızı öneririz. Şans belki de şimdi sizlerin kapısını çalacak.
Evim şahane yarışmasına başvuru yaparken başvuru formunu dikkatli bir şekilde doldurunuz. Ayrıca özel bir durumunuz söz konusuysa bunu mümkün mertebe başvuru formunda belirtmeye özen gösterin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.