Perşembe, Ekim 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

Gözü Kaynak Almasına Ne İyi Gelir?

Gözü kaynak almasına ne iyi gelir hususunu merak eden kişilerin büyük kısmı hemen hemen yeni kaynak yapmaya başlayan bireylerdir. Kısa vakit evvel kardeşimin gözünü kaynak almış olduğu için sizlere bu tip bir vaziyette ne yapmanız gerektiği ile alakalı informasyon vermek isterim. Sizinde gözünüzü kaynak aldıysa vereceğim yöntemler sayesinde kaynak alan göz ağrısından kurtulabilirsiniz. Özellikle meslek lisesinde metal işleri bölümünde yer alan öğrencilerin atölye derslerinde gözlerini kaynak aldığı ve bu nedenden dolayı ciddi ağrılar yaşadıkları bilinmektedir.

Kaynak alan göze en iyi göz hekimlerinin vermiş olduğu damlalar fayda sağlamaktadır. Sadece hanenizde damla yoksa ve gözünüzü açamayacak hale geldiyseniz neler yapmanız icap ettiğini gelin beraber öğrenelim. Birçok kişi vereceğimi zbilgilere koca karı ilacı gözüyle baksa da bu yöntemlerin bilimsel açıdan da kaynak ağrısına iyi geldiği tespit edilmiştir.

Kaynak alan göz yüksek oranda ateş yaptığından birey göz kapaklarını hareket ettiremez ve gözlerde dikenlenme husule gelir. Bu şekil bir halle karşılaşılması halinde gözdeki ateşin düşürülmesi gereklidir. Gözünüzdeki dikenlenme ve ateşi yok etmek adına bir tane patatesi alın ve rendeleyin. Sonrasında rendelediğiniz patatesi bir bez aracılığıyla gözünüze aşırı baskı uygulamamak şartıyla bağlayın.
Patatesin soğukluğu gözünüzde husule gelmiş olan ateşi büyük oranda ortadan kaldırır ve dikenlenme hissinin ciddi manada azalmasını sağlar. Bu kısa sürelide olsa gözünüzdeki ağrının dinmesini sağlayacaktır. Sürekli kaynak sektöründe yer alacak birisiyseniz kesinlikle doktora gidip bir damla almanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.