Perşembe, Ekim 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

Kenan Sofuoğlu Kimdir Kaç Yaşında

Kenan Sofuoğlu motor sporları yarışlarının en isim yapmış Türk sporcularından biridir. İlk olarak Kenan Sofuoğlu'nun hemşerim olmasından ötürü büyük gurur duyduğumu açıklanmak istiyorum. Fukara bir ailenin evladı olduğu halde hayallerinin ardından koşup başarıyı ele geçirmiş adlardan birisi olan Kenan Sofuoğlu motor sporları camiasında oldukça sayıda galibiyet almış biridir. Çok fazla alçak gönüllü ve dindar bir kişi olan Kenan Sofuoğlu’nun memleketimiz gelinde yer alan fazlaca kişiye de destek olduğu biliniyor. Yardımsever birisi olduğundan dolayı da bu kadar popüler kalmaya devam etmektedir.

Kenan Sofuoğlu 28 Ağustos 1983 senesinde Adapazarı şehrinde doğdu. 1.75 uzunlukta ve 68 kilogram yükünde olan meşhur sporcu spor yaşamına fazla ufak yaşlarda başladı. Geçtiğimiz günlerde evlenen sporcuya bir ömür mutluluk ve Yamaha Almanya ile çalışan meşhur sporcuya meslek yaşamında başarılar diliyoruz.
Motor sporları ile ilgilenenleriniz varsa Kenan Sofuoğlu hakkında daha fazla bilgiye sahiptir. Sizlerde başarılı sporcu hakkında bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.