Pazar, Aralık 01, 2013

Textual description of firstImageUrl

Düğün Dernek Film Fragmanı Şarkıları Oyuncuları ve Konusu


Dört yakın arkadaşın kafa kafaya verip imece usülü bir düğün yapmaya çalışması ve bu süreçte beklenmedik durumlarla karşılaşmasını konu alan BKM yapımı komedi filminin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait. Başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer alıyor.

6 Aralık 2013'te vizyona girecek Sinema filminin Fragmmanı:


Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in Film için Söyledikleri Entarisi Dım Dım Yar Şarkısı:


Film Hakkında Daha Fazla Bilgi:

Düğün Dernek Sezonun en büyük komedisinin kütüğü Sivas. Sivas'ta bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar.

Sivas'ta bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar. İmece usulü bir düğün yapmaya kalkışan 4 kafadarın hikayesinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve İnan Ulaş Torun başrolleri paylaşıyor.

İşler Güçler ekibinin çekimleri Sivas ve İstanbul’da gerçekleşen ve merakla beklenen projesi 6 Aralık’ta seyirciyle buluşuyor!

BKM Film yapımıDüğün Dernek’i yazan ve yöneten Selçuk Aydemir. Zerrin Sümer, Kemal İnci, Burak Satıbol, Korhan Herduran, Yeliz Kuvancı, Cemil Şahin, Erol Aksoy, Basri Albayrak, Kebire Tokur, Reyhan İlhan, Toygun Ateş gibi dev bir kadrosu bulunan film, sürpriz konuklara da sahip!

İşler Güçler ekibinin Çalgı Çengi'den sonraki yeni filmi Düğün Dernek kahkaha garantisi ile birlikte seyircisini selamlayacak. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve İnan Ulaş Torun'un bulunduğu komedi filmi, dört kafadarın imece usulü bir düğün için kolları sıvamasıyla başlayan cümbüşe tanıklık etmemizi sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.