Çarşamba, Aralık 04, 2013

Textual description of firstImageUrl

Galatasaray - Juventus Maçı Hangi Kanalda? 10 Aralık 2013


Galatasaray Juventus Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Galatasaray Juventus maçı Ne Zaman HAngi Kanalda? Galatasaray Juventus maçı şifresiz veren kanallar? Galatasaray Juventus maçı şifresiz hangi kanalda? Galatasaray Juventus maçını şifresiz canlı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus ile 10 Aralık'ta Türk Telekom Arena'da karşılacak. Mücadele 21.45'te başlayacak. Galatasaray Juventus maçı Star TV'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Real Madrid'e 4-1 yenildi ve 3. sıraya geriledi. Sarı kırmızılıların gruptan çıkabilmesi için tek yol Juventus karşısında galibiyet!

Juventus ise evinde Kopenhag'ı mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti ve Real Madrid'in ardından 2. sıraya yerleşti. Bu sonuçların ardından temsilcimizin gruptan çıkması ise tek ihtimale kaldı: "Galibiyet!"

Galatasaray, TT Arena'da ağırlayacağı Juventus'u yenerse Devler Ligi'nde yoluna devam edecek. Yenilgi ve beraberlik halinde ise yoluna devam eden takım İtalyan ekibi olacak.

1 yorum:

  1. Adsız01:21

    bütün şampiyonlar ligi ve uefa maçları şifresiz olması lazım

    YanıtlaSil

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.