Cuma, Ocak 17, 2014

Textual description of firstImageUrl

17 Ocak 2014 Cuma Burç yorumları

17 Ocak 2014 Cuma gününe ait günlük burç yorumları ve burçların kadın erkek uyumu.Günlük Burç yorumları Günlük Burç yorumları 17 Ocak Günlük Burç yorumu oku günlük burcu yorumları 17 ocak burç yorumları oku 17 Ocak 2014 Cuma Burç yorumları neler söylüyor ? Burcunuza göre bugün neler olacak ?

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Fazla merak başa bela. Her şeyin iç yüzünü merak ediyor ama , çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütüyorsunuz.Ama bu biraz da, görmezden gelme moduna sokuyor sizi. Kalbinize dikkat edin,zora sokabilir sizi.Arkadaşlarınızla buluşacak ve birkaç saat geçireceksiniz.



Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Güçlüsünüz bugün ama güçlü enerjinizi doğru kullanmalısınız .Gereksiz öfkelerden kendinizi korumalısınız. Canınızın istediği gibi davranmak doğru mu ? Sınırlarınızı genişletmek için ilginç bir gündesiniz.Ama sınırları genişletirken, başkalarının haklarını da ihlal etmeseniz iyi olacak.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Çok hızlı koşuşturmalar sırasında, ani verdiğiniz kararlarla, engellerden kısa sürede kurtuluyorsunuz. Ama engeller sizin başınıza dert olabilir sonra. Eş ya da aileniz ile ilgili maddi konularda hem fikir olmalı harcamalarınızı hafta boyunca kontrol altında tutmalısınız .

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Siz uyuyadurun, çevrenizde iddialı kişiler var ve bunlar yeteneklerini sergilemek için yarış halindeler. Düşündüğünüz olayları yaşama geçirme konusunda siz neden bu kadar ağırsınız acaba ?Yengeçler bugün kendilerine gelmeliler ve unutmasınlar ki, hayatın tekrarı yok…

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Her şeyi yakalıyor, konulara olan hakimiyetiniz yüzünden yadırganıyorsunuz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Bir yakınınızın sağlık durumu ile ilgili iyi haberler gelecek.İşte beklediğiniz haber bu.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Bir olay çözeceksiniz bugün ! Çözülmesi zor ama siz bu olayı olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Maddi imkanlar sizin ayaklarınıza serilecek bugün ama dikkat edin , bu maddi imkanlar sizin için her zaman iyi olmayabilir. O yüzden fırsatları iyi değerlendirmeli…

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Bu kadar sabır yeter diyerek, ortamdan uzaklaşma moduna girmişsiniz bugün.Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor.Hep görmezden geldiğiniz şeyler, artık sizi huzursuz ediyor.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Kafanıza göre plan yapıp, insanları üzmekten zevk alıyorsunuz. Akrepklerin acıdan zevk almak gibi bir durumları var ve bugün nüksedebilir ne yazık ki…Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. İnsanlara da şans verin.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Para var . Uzun zamandır peşinde olduğunuz bir para meselesini bugün çözebilirsiniz. Bugün, sezgisel yetenekleriniz birleştireceksiniz. uzun süredir görmediğiniz ve sizin için anlam taşıyan arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içinde olacaksınız. Onlar a sizi özlemişler.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Detaycısınız ! Ve detaycı olmak size ne getirecek biliyor musunuz ? Mutluluk. Herkes tarafından yargılanan detaycılık meseleniz bu sefer işinize yarayacak yani.Ama olaylara bakarken, karşınızdakilere de bir bakın.Yani başkalarının da fikirleri var unutmayın .Hayatta tek değilsiniz.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Aileniz ile ilgilenmekten, başınızı kaldıramayacaksınız.Annenizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Aile içi baskılar sizi yoracak gibi. Bu yüzden kendinizi işe vereceksiniz.Ama iş de sizi mutlu etmeyecek, çünkü şunu unutmamalısınız ki,sizin için aile her şey…

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Canınız sıkılmasın artık. Biraz daha uğraş vermelisiniz.Kendinizi anlatmak için daha çok çalışmalısınız.Duygularınız derin, fakat bu özelliğinizi çevrenize göstermek istemiyorsunuz. Yine de herkes sizin duygularınızı biliyor.Sıkılmayın, üzülmeyin, daralmayın.İşinize bakın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.