Cuma, Ocak 17, 2014

Textual description of firstImageUrl

Altın, Çeyrek altın, altının gramı 17 Ocak 2014 Bugün altın fiyatları

17 Ocak 2014 altın fiyatları, çeyrek altın ne kadar? Altının gramı ne kadar? Cumhuriyet altın ne kadar? Tam altın, yarım altın, reşat altın, gramse altın, teklik altın ne kadar? 22 ayar altın ne kadar? Altın alış-satış fiyatları, Bileziğin gramı ne kadar? hepsi buguntvhaber.blogspot.com'da
Haftanın son gününde altın fiyatları güzel ilerliyor. Böyle giderse hafta sonuna geçen hafta gibi güzel bir giriş yapıp mutlu bir haftasonu geçirmemezi sağlayacak.

Altın fiyatları ocak ayı boyunca haraketlilik yaşanacak. Çeyrek altın uzun zaman sonra dün 154 TL'yi gördü. Uzun zamandır 153 TL'lerde gidip gelen çeyrek altında dün 154 TL'yi buldu.

Altının gramı ise 88 TL'yi zorluyor. Bakalım gün içerisinde ya da önümüzdeki günlerde altının gramı 88 TL olacak mı? Uzmanlar altının gramı konusunda 90 TL'yi bulsa bile üstüne çıkamayacağını söylüyor. Çeyrek altında ise yine gram altın gibi 160 TL'yi pek göremeyeceği görse bile geçemeyeceğini söylüyor.


Altın fiyatları son zamanlarda o kadar düştü o kadar geriledi ki uzmanlar tekrardan eski fiyatına ulaşamayacağı konusunda hem fikir. Bir zamanlar altının gramı 100 TL çeyrek altın ise 175 TL'ye hatta daha da üstüne çıktığı dönemler yaşanmıştı. Ancak bundan sonra bu tarz bir yükselmenin pek yaşanmayacağını söylüyor. Altın zaman zaman yükseliş yaşasada bir düşüş dönemi içerisine girmiş bulunuyor.

Altın. Altın fiyatları, Çeyrek altın. Cumhuriyet altın. Altın fiyatları yükselişte. Çeyrek altın 153 TL'den yukarıya çıkmaz iken dün(16ocak2014) 154 TL olmuş. Altının gramına gelince oda 88 TL'yi zorluyor. Böyle giderse altının gramı da 88TL'yi bulacak gibi. 17 Ocak 2014 altın fiyatları, çeyrek altın ne kadar? Altının gramı ne kadar? Cumhuriyet altın ne kadar? Tam altın, yarım altın, reşat altın, gramse altın, teklik altın ne kadar? 22 ayar altın ne kadar? Altın alış-satış fiyatları, Bileziğin gramı ne kadar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.