Cuma, Ocak 17, 2014

Textual description of firstImageUrl

Çılgın Dersane 3 (HD) 17 OCAK 2014

İlki 2007 yılında gösterime giren ve ilgiyle karşılandıktan sonra ikinci bir filmle seriye dönüşen Çılgın Dersane, serinin üçüncü filmiyle karşımıza çıkıyor. Filmde bu sefer sadece öğrenciler arasındaki çılgın arkadaşlıklara tanık olacağız. Filmin yönetmenliğini ise Kamil Çetin'in yaptığı filmin oyuncu kadrosunda ise Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazer, Ozan Aydemir, Okan Karacan ve Zeynep Aktuğ’un yanı sıra Uçer, Buket Kahraman, Boğaç Aksoy, Ahmet Kayakesen , İrfan Arslanhan ve Ozan Güler gibi pek çok genç ve yeni isim yer alıyor.

Dersaneler arası müzik yarışmasında Özlem Dersanesi ekibimiz Antalya'da bir otelde konaklamaktadırlar. Dersaneyi temsilen katılacak olan Ali aniden hastalanır. Yarışma dışı kalmamak için kolları sıvayan öğrenciler hemen yeni bir temsilci arayışına girerler. Bu sırada otel çalışanı olan Zeynep dikkatlerini çeker. Bir yandan onu yarışmaya hazırlarlarken, hastalanan Ali'yle aralarında bir aşk filizlenir. Bir yandan da yarışmada rakip oldukları dersanenin öğrencileri de, kazanabilmek için kahramanlarımızın önüne her türlü engeli çıkarmaya da kararlıdırlar.
Beyazperde.com Eleştrisi:
Serinin ortaya çıkış amacı neyse devam filmleri de o minvalde ilerliyor. Çılgın Dersane ismi bir film çekelim de adı ne olursa olsun şeklinde uydurulmuş, milleti bir "amaç" adı altında topluyormuş gibi gösterip sadece içi boş bir eğlence gösteren bir film Çılgın Dersane ve devamı… Tabii seri gelip üçüncü filme dayandıysa kameranın gösterdiklerine, anlattıklarına bakmak lazım. Her şey afişten çok belli ediyor zaten kendisini, "size bol bol çıplaklık sunacağız"! Servet Aksoy’un yapımcı, Kamil Çetin’in yönetmen olduğu filmde dershanelere pek fazla anlam yükleme heveslisi bir durum var. Öyle ki bu kez bütün dershaneler bir ses yarışmasına hazırlanmak için yine sahile akın ediyor. Akın ettikleri anda da anlamsız danslar eşliğinde gözümüze sokulan vücutlarla karşı karşıya kalıyoruz. Film baştan tavrını net koymuştu, burada da devam ettiriyor, ‘bizde anlam yoktur, sadece vücut vardır’ diyor. Zaten filmdekilerin de bunu taktığı yok, herkes gayet güzel rolünü kıvırıyor. Ortada sadece kıvırma olunca konu da yok tabii, sadece varmış gibi yapılan iyilik ve kötülük var. Seksenlerde Amerikan video piyasası için çekilen filmler vardı, Çılgın Dersane için bu filmlerin çakması diyebiliriz çok rahat!

Tabiki bu eleştiri film daha vizyona girilmeden  fragman ve afişe bakılarak yapılmış bir eleştiridir. eleştrinin haklılığını film vizyona girdikten sonra göreceğiz.

FİLME GİDENLER FİLM HAKKINDA YORUMLARINI AŞAĞI YAZABİLİRLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.