Çarşamba, Şubat 26, 2014

Textual description of firstImageUrl

Deniz Çakır Kimdir?

deniz çakır kimdir nerelidir, deniz çakır kimdir, deniz çakır sevgilisi kim, deniz çakır sevgilisi kim 2014, deniz çakır ın babası kimdir

Güzelliği ile ön plana çıkan dizi, sinema, tiyatro oyuncusu ve aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak son derece başarılı bir sanatçı olarak Deniz Çakır, herkesi kendine hayran bırakmaktadır.

Ankara 1982 doğumlu olan seksi sanatçı görev aldığı tüm rollerin başarı ile üstesinden gelen biri olarak tanınmaktadır. Özellikle almış olduğu tiyatro eğitiminde çok başarılı olan Çakır, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olarak yüksek öğrenimini tamamlamıştır. Başarılı ve güzel sanatçı üniversite yıllarında bile hiç durmadan tiyatro ve ses sanatçısı olarak çalışmaya devam etmiştir. Ankara radyosunda hem radyo tiyatrosunda görev aldı hem de radyo reklamlarında seslendirme üzerinde çalıştı. Eğitim gördüğü dönemlerde böyle uygulamalı olarak çalışması kendi oyunculuk karakterinin nelere oturacağını keşfetmek üzereydi.

Deniz Çakır son derece başarılı, ileriyi gören ve yaptığı işlerde kendine çok güvenmesinden dolayı sürekli olarak başarıdan başarıya koşan bir kadın olarak hizmet vermektedir.

Kendisinin ne kadar başarılı olabileceğini düşünen ve bunların bir şekilde gerçekleştirme adına okulunu bitirdikten sonra hemen İstanbul’a taşınan Deniz Çakır, şansıda yolunda gidince 2004 yılında Kadın isterse adında Birol Güven imzalı Hülya Avşar gibi usta bir oyuncu ile aynı dizi de görev almayı başarmıştı. Dizinin Alev’i olarak bilinen karakteri canlandıran Çakır, asıl patlamasını Yaprak Dökümü dizi filmindeki Ferhunde rolü ile yapmıştır. Yaklaşık olarak 7 tane filmde rol alan güzel sanatçı bu deneyimlerinin temeli olarak tiyatro sahnelerine borçlu olduğunu bildirmekteydi. Oyunculuk hayatında 4 adet sinema filminde rol alan ünlü oyuncu çok sevdiği seslendirme sanatçılığını bırakmamış ve sürekli olarak bunun üzerine de çalışmalar yapmaktadır. 5 adet sinema filminde usta karakterleri Türkçe olarak seslendiren Deniz Çakır, başarı dolu oyunculuk hayatında çok renkli bir kişilik olarak bilinmektedir. Bu aralar Muhadarat romanının uyarlaması olan Yasak adlı dizi ile izleyici ile buluşmaya hazırlanan Deniz Çakır, karakter olarak son derece özgür bir kişiliktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.