Perşembe, Mart 13, 2014

Textual description of firstImageUrl

İREM DERİCİ KİMDİR BİYOGRAFİSİ HAYATI VE KAÇ YAŞINDA

irem derici kimdir,irem derici biyografi,irem derici resimleri,irem derici albümü,düşler ülkesi şaekısını kim söylüyor,gel git akıllı şarkısını kim söylüyor,o ses türkiye irem derici,irem derici kaç yaşında,irem derici yeni şarkısı,irem derici son şarkısının adı,gelgit akıllı  şarkısı,irem derici hakkında,irem dericinin yaşı kaç,irem derici bensiz yapamazsın albümü,irem derci

Son zamanlarda pop dünyasında tekrar eden ve belirli isimlerin devamlı albüm çıkarması, yada yeni çıkış yapmaya çalışanların kayboluşlarının yaşandığı bu dönemlerde, öyle bir isim çıktı ki adından hemen söz ettirmeye başladı ve şarkısını hemen ezberleyerek söylemeye başladık.
İrem Derici yeni çıkış yapıp ve kendini ispatlayan isim oldu.

İrem Derici bensiz yapamazsın albümü ile kendini bizlere tanıttı. Kısa sürede yıldızı parlayan İrem Derici şimdilerde ise Düşler Ülkesinin Gel Git Akıllısı şarkısı ile dilimizde dolanıyor.
Hayran kitlesini hemen oluşturan İrem Derici katıldığı O Ses Türkiye yarışmasından tanıdığımız bir isim.

O Ses Türkiye yarışmasında Hülya Avşar'ın takımında olan İrem  Derici yarı finale gelmeden elenmişti. Yarışmadaki performansları ve sesi ile büyüleyen sanatçı şimdilerde yeni albümü ile karşımıza gelerek beğenileri topladı.

Peki İrem Derici kimdir, Kaç yaşındadır, Biyografisini ve Kısaca hayatını sizler için derledik.

İrem Derici Kimdir
İrem Derici Biyografisi...

İrem Derici 21 Mart 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. MSÜ Devlet Konservatuarı piyano bölümü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunu olan genç sanatçı, Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlamıştır.
Ünlü reklamcı Hulusi Dericinin kızı olan İrem babasının şarkıcı olmasını istememsei yüzünden O Ses Türkiye yarışmasına kimseye haber vermeden katılmış, ve büyük başarı kazanmıştır. Yarışmada elenen İrem Derici bu sefer büyük oynayarak bir Single çıkartarak zorlu bir döneme girmiştir.

Melih Kibar'ın yeni bir şarkısı olan Bensiz Yapamazsın şarkısı ile çıkış yapan genç sanatçı yeni klibini Düşler Ülkesinin Gel Git Akılısı adlı şarkıya çekti.
Söz ve müziği Sezen Aksu'a ve düzünlemesi Mustafa Ceceli'ye ait olan bu şarkıda İrem Derici adını dahada duyurrak artık pop dünyasında yer edinmesini sağladı.

İrem Derici Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.