Perşembe, Şubat 20, 2014

Textual description of firstImageUrl

Karadayı 60.Bölüm Fragmanı 24.02.2014

ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Karadayı‘da heyecan düzeyi yine üst seviyeye çıktı. Başsavcı cinayeti nedeniyle yargılanan Nazif Kara, hakime Feride tarafından verilen beraat kararıyla hapisten kurtulmuştu. Ancak Feride’nin babası Mahir ile Feride’nin arasındaki ilişkiyi bozmak için bir plan yaparak Nazif Kara’nın beraat kararının bozulması ve yeniden yargılanmasını sağladı. Yeniden yargılanan Nazif Kara, davasına atanan yeni hakim tarafından tek duruşmada idama mahkum edildi. Karadayı‘da bundan sonra neler olacak? Karadayı 60.Bölüm Fragmanı‘nı haberin devamında bulabilirsiniz.

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Çetin Tekindor ve Erhan Yazıcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Karadayı dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Cinayetten yargılanan ve serbest kalan Nazif Kara, kendisine oynanan bir oyunla yeniden tutuklandı ve yargılandı. Nazif Kara hakkında tek duruşmada idam kararı verildi. Şu anda Karadayı dizisindeki hikayenin nereye gittiğini kimse tahmin edemiyor. Karadayı’nın 60.Bölümünde neler olacağını ise ancak yeni bölüm fragmanı yayınlandığında göreceğiz.

Karadayı 60.Bölüm Fragmanı 24.02.2014



Karadayı 60.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemize eklenecektir. Şimdilik 59.Bölüm’ün son sahnesini paylaşmak istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.