Salı, Şubat 18, 2014

Textual description of firstImageUrl

Samanta Mendes Kimdir? Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 Gönüllüler Takımı Samanta Mendes

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor çok yakında Star TV ekranlarında başlayacak. Bu sezon yayınlanacak olan Survivor’da hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımının yarışmacıları belli oldu. Sosyolife.net olarak bu yarışmacıları sizlere teker teker tanıtmak istiyoruz. Survivor’un ilk tanıtacağımız yarışmacısı Gönüllüler takımından Samanta Mendes. İsmini belki duymamışsınızdır ancak fotoğraflarını görünce Samanta Mendes‘i hatırlayanlar çıkacaktır. Çünkü Samanta Mendes daha önce Kanal 7′de yayınlanan Şakada Şuka programının sunuculuğunu yapmış bir isim. Survivor Samanta Mendes Kimdir?


Önümüzdeki günlerde Star TV ekranlarında başlayacak olan Survivor 2014, Dominik Cumhuriyeti’ne bağlı iki adada çekilecek. 2014 Survivor’a katılacak olan yarışmacılar belli oldu. Gönüllüler takımının yarışmacısı Samanta Mendes‘le ilgili ayrıntılı bilgiler aşağıda.

Survivor Samanta Mendes Kimdir?

Gana kökenli 24 yaşındaki Samanta Mendes, 16 yaşında katıldığı bir güzellik yarışmasını kazanarak ünlendi. Güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra modellik yapmaya başlayan Samanta Mendes, aynı zamanda TIP öğrencisidir.

Samanta Mendes‘i Kanal 7′de ekrana gelen Şakada Şuka programından tanıyoruz. Siyahi güzel bozuk Türkçe’siyle sunduğu Şakada Şuka programıyla tanındı.

Survivor Samanta Mendes Fotoğrafları








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.