Çarşamba, Şubat 05, 2014

Textual description of firstImageUrl

Sevgililer Günü Erkekler İçin Hediyeler

En güzel Sevgililer günü hediyesi- 14 Şubat sevgililer gününde anlamlı hediyeler.Sevgililer günü hediyesi ne alınır diye soruyorsanız bu haber sizin için. İşte Sevgililer Gününde sevgilinize alabileceğiniz en anlamlı sevgililer günü hediyeleri...

O en çok neyi seviyorsa onu alın. Onu kendinize benzetmeye çalışmayın. Onun içinde mutlu olduğu kıyafetleri alın mesela, ama içinde tutkunun rengi kırmızı da olsun. Aklında hala soru işaretleri olanlar için buguntvhaber'den hediye önerileri geliyor.

Hadi bakalım, yedi bilinmeyenli denklem gibi düşün Erkeklere Sevgililer Gününde Ne Hediye Alınır diye. Erkekleri mutlu etmek çok kolay aslında. Lezzetli bir yemek, bir sırt masajı, sonra da sırtını kaşı uyuyana kadar. Nasıl uyuduğunun farkına varmaz. Dolayısıyla hediye almak da kolay. Düşünceli olsun, kullanışlı olsun, yeterlidir erkekler için. Hatta üstünde düğmesi olan adet edevatsa ne ala. Kolay dedim diye de gidip önüne gelen ilk şeyi alma. "Aşkım bak üzengi aldım sana Sevgililer Gününde" diyerek gelmenin hiç gereği yok. "Rengine uygun bir de semer alsaydın" diye bir cevap alırsın, söyleyeyim.

Sevgililer Gününde Erkek arkadaşınıza veya kocanıza hediye alırken dikkat edeceğiniz en önemli şey onun kişiliği. Sportmen midir, evcimen midir, yemek yapmayı sever mi, oyun oynar mı, yoksa yaz-kış demeden dere-tepe dolaşır mı? Çok uzun zamandır tanımıyorsan kendisini, en kolayı güzel bir hırka, yelek veya kazak gibi bir kıyafet. Biraz daha detaylı bakalım o zaman, erkeğinin kişiliğine göre nasıl hediye seçersin, hele hele Sevgililer Gününde. Amaç bu fikirlerden bir çağrışım yaptırıp senin sevgiline özel hediyeni bulmana yardımcı olmak.

Erkek arkadaşın, kocan, sevgilin aktif mi, sportmen mi? Dağcılık, yürüyüş yapıp gezilere mi gidiyor? Ya da her hafta düzenli olarak spora mı gidiyor? Her zaman beraberinde götürebileceği bir el çantası ya da sırt çantası düşün, ucuna da beraber çektirdiğiniz bir resim iliştir, seni her zaman yanında taşısın çantasıyla beraber.

Düşünceli olsun, kullanışlı olsun


Ya da erkek arkadaşın bilgisayarcı mı?Yeni bir oyun, yeni model bir ipod, çoklu bir ses sistemi veya müzik dinlemesi için güzel bir kulaklık alabilirsin. Hatta çoklu programlanabilir bir kumanda bile alabilirsin. Onu programlayana kadar bir haftası nasıl geçmiş farkına bile varmaz.

Sevgilin yemek pişirmeyi seviyor mu? Ona pişirme tarzına alışkın olduğu veya kendini geliştirebileceği yepyeni bir mutfaktan yemek tarfileri kitabı hediye edebilirsin.

Sevgilin yaratıcı mı? Başlangıç model bir fotoğraf makinesi hediye edebilirsin. Ya da fotoğraf makinesi varsa fotoğrafçılıkla ilgili bir kitap alabilirsin.

Ya da eşin kendini ailesine adamış model bir baba mı? Ona bu özel günde rahatlayabileceği bir bakım, masaj terapi seansı rezervasyonu yapabilirsin. Erkeklerin de bu tip bakımlara ihtiyacı vardır unutma.

Gördüğün gibi örnekler yemek kitabı, uzaktan kumanda gibi basit ürünler. Ama burda önemli olan düşüncen. Dağcı erkek arkadaşına uzaktan kumanda alırsan sana "Pili yok bunun" diye burun kıvırır, veya gün boyunca bilgisayarının, Play Station'inin başından ayrılmayan sevgiline yemek kitabı alırsan, ikinci günü gitti gidiyor'da açık artırmaya koyar

Aşağıda biraz daha değişik fikirler var, onlara da bak, ordan da birşey çıkartamazsan artık kendi başına uğraş dur;

Sabahları kalktığında ya da başka herhangi bir zamanda rahatlıkla giyebileceği bir sabahlik. Tabi ki erkekler de giyer sabahlik. Hatta geceleri bile giyerler.

Üstünde isminin yazılı olduğu "En büyük Şef İhsan" gibi yazılı bir yemek önlüğü.

İçinde sıklıkla kullanılam her türlü el aletinin olduğu küçük bir ev aletleri takımı.

Güzel bir kol saati her zaman ise yarar. Ve erkekler güzel bir kol saati takmayı da severler.

İçine beraber çektirdiğiniz bütün resimleri yüklemiş olduğun dijital bir çerçeve.

Taraftarı olduğu takımın forması, veya eşofman takımı. Üstüne ismini de yazdırırsan on numara olur.

Benden bu kadar. Gerisi sana, onu ne kadar tanıdığına ve ne kadar düşünceli olduğuna bağlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.