Pazar, Şubat 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

Naz Elmas Kimdir?

Türk Sinemasının ve televizyon ekranlarında gösterimde olan dizilerin her geçen gün daha da gelişmesi ile ortaya hem oyuncu sıkıntısı çıkmakta hem de birçok genç ve yetenekli insanların kazandırılması söz konusudur. Özellikle dizi film furyasının her geçen gün artması, televizyoncuların artık dizi oynatacakları saat bulamaması ister istemez sıkıntılara sebep vermektedir. Bu kadar yoğun temponun içinde birçok yeni yeteneğin gün yüzüne çıkması herkes için çok sevindirici bir durumdur.

Yeni kazandırılan yüzlerden biri de hiç şüphesiz Naz Elmas’tır. Güzel ve başarılı sanatçı hem sinema, hem tiyatro hem de televizyon dünyasının oyuncularından biridir. Başarılı bir Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü eğitiminden sonra oyunculuk kariyerine başlamıştır. Naz Elmas ayrıca kendisi gibi güzel olan Açelya Elmas’ın kardeşidir. Ablasının da yardımları ile kısa sürede televizyon, sinema ve tiyatro dünyasının tanınmış yüzlerinden biri haline gelmiştir. Başarılı sanatçı kendisini ilk olarak 2004 yılında sinema dünyasına damga vuran G.O.R.A filmindeki sekreter rolü ile tanıtmıştır. Arkasından Haziran gecesi dizisinde Havin karakterini canlandırarak bu ününü pekiştirmiştir. Daha sonra iki sinema filminde daha oynayan güzel oyuncu, Doktorlar, Nefes, Ustura Kemal, Güzel Çirkin ve konuk oyuncu olarak katıldığı yeni dizisi Merhamet filmlerindeki rolleri ile oyunculuk dünyasındaki yerini iyice sağlama almıştır. Şimdiler güzel sanatçı birçok yapımcının kendisi ile çalışmak istemesinden bunalmış durumdadır. Kaliteli bir oyunculuk kabiliyetinin güzelliği ile buluşturan Naz Elmas, ablasının izinden gitmeye devam etmektedir. Basına yansıyan son bilgilere göre güzel oyuncu Aşkta ve Savaşta dizisi ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Naz Elmas, kendisini her zaman işi ile ön plana çıkarmak isteyen, son derece ciddi, hassas ve duyarlı bir insandır. Oyunculuk hayatını reklam filmleri ile de süsleyen güzel sanatçı her türlü oyunculuk rolünün üstesinden başarı ile gelerek herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Naz Elmas, tiyatro, sinema, dizi ve reklam filmlerinden başarılı bir sanatçı olarak hayatını devam ettirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.