Çarşamba, Mart 05, 2014

Textual description of firstImageUrl

Başbakan Ak Parti Kırıkkale Mitingi 4 Mart 2014 izle

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Mitingi'nde konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'yi 2003 yılında doğal gaza kavuşturduklarını, şu anda kent merkezi nüfusunun yüzde 90'ından fazlasının doğal gazı kullanır hale geldiğini belirterek, "İnşallah daha kaliteli bir hayat, derdimiz bu. İstiyoruz ki çok daha modern bir Kırıkkale. İşte bunun için şu anda yeni adımı atıyoruz" diye konuştu.

Erdoğan, AK Parti tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, son 12 yılda inşa ettikleri sulama projeleriyle 4 bin dönümden fazla tarım arazisini sulamaya açtıklarını, şu anda 13 bin dönümden fazla arazinin sulama suyunun hazır olduğunu söyledi.

Keskin'deki yatırımlar hakkında bilgi veren Erdoğan, "Şu anda Keskin'e de bir bayan belediye başkan adayı verdik. İnşallah Keskin'imize bir bayan eli değecek. Keskin'de bir bayan elinin, nasıl belediye başkanlığı yaparmış bunu göstermeniz lazım. Onun için destek" diye konuştu.

"Kırıkkaleli çiftçilerimize yılda 5 trilyon lira zirai gelir artışı sağladık. Göletler devam ediyor" diyen Erdoğan, Kırıkkale'nin içme suyu sorununu çözdüklerini vurguladı.

Türkiye'nin, 11 yıl önce 230 milyar dolar olan millli gelirini şimdi 800 milyar dolara çıkardıklarını belirten Erdoğan, MHP'nin iktidar olduğu dönemde 36 milyar dolar ihracat yapılırken, şimdi bu rakamın 152 milyar dolar olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.