Pazar, Mart 09, 2014

Textual description of firstImageUrl

Başbakan Ak Parti Şanlıurfa Mitingi 9 Mart 2014 izle

Başbakan Erdoğan, partisinin Şanlıurfa'da mitinginde halka seslendi. Erdoğan cemaat yurtlarında ve evlerinde kalan öğrencilere seslenerek, " Bütün Kredi Yurtlar Kurumu'ndaki yerler tespit edildi. Sizleri bunların eziyetlerine muhtaç bırakmayacağız." dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

- Güneydoğu'daki şehirlerimiz yıllarca hizmetten uzak kaldı buralra yol, okul, hastane yapılmadı.

- Şuana kadar Şanlıurfa'ya 18 Katriyon yatırım yaptık.

-Çözüm sürecini demokratik yollarla çözmeye karar verdik, her türlü engellemeye karşı azimle devam ettik.

- Biz, bu sorunu çözmek için, kanı durdurmak için, annelerin gözyaşını dindirmek için samimi mücadele verirken, önce Oslo sürecini sabote ettiler, arkasından MİT Müsteşarımı tutuklamaya, onu devre dışı bırakmak istediler, arkasından Paris'te bir takım suikastler yaptılar, süreci bozmak istediler. İşte en son 17 Aralık darbe girişimiyle, 25 Aralık darbe girişimiyle birçok hedefin yanında çözüm sürecine saldırdılar.

- Bu yola canımızı koyduk bu acı meseleyi mutlaka çözeceğiz.

-Şanlıurfa misafirine, Said Nursi'ye sahip çıkarak tarih yazdı.

- Hayatı boyunca Said Nursi'ye zulm edenler, dirisine bile tahammül edemediler. İşte o zihniyet CHP zihniyetidir. Said Nursi'ye zulüm edenlerle Pensilvanya'daki zat beraber hareket ediyorlar.

- Sevgili paygamberimiz Miraç'tan indirip kamyona bindiriyorlar. O dizinin seneryasunu kim onaylıyor biliyormusunuz Pensilvanya'daki zat. O dizi sadece Peygamberimize değil Kürt kardeşlerimize de hakaret ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.