Pazar, Nisan 20, 2014

Textual description of firstImageUrl

İş Bankası Personel Alımı 2014

İş Bankası personel alımı 2014 başvuruları başladı. Personel alımı 2014 İş Bankası başvuruları, banka memur personel alımları, İş Bankası personel alımı 2014, İş Bankası personel alımı şartları, banka alımları, İş Bankası personel alımı sınav yerleri, personel alımı ne zaman, İş Bankası personel alımı

Türkiye İş Bankası Personel Alımları bu yıl da devam ediyor. Eğer sizin de İş Bankası'nda çalışma hedefiniz varsa Türkiye İş Bankası’nın iş başvuru fırsatını değerlendirin.

İŞ BANKASI PERSONEL BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Türkiye İş Bankası, 1924 yılında, cumhuriyet döneminde kurulan ilk ulusal bankadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle alınan karar ile 26 Ağustos 1924'te kurulmuştur. O zamanlarda kumbara kullanımını arttırmıştır iş Bankası Türkiye’de ilk ATM’yi açmıştır. Şu anda 1200'den fazla şubesi ve yaklaşık 5 bin ATM’si bulunan İş Bankası’nın hisselerinin halka açık kısmı olan bölümün çoğu yabancılara aittir. Türk bankacılığında birçok ilkleri gerçekleştiren Türkiye İş Bankası ülkemizin en büyük bankalarından teknoloji ile bankacılığın ülkemizde önde gidenlerindendir.

İş Bankası personel alımı işlemlerine ilgi büyük oldu. İş Bankası personel alımı şartlarını sitesinden duyurdu. İş Bankası personel alımı ne zaman sorusu bugün itibariyle cevap buldu.

25 bin kadar çalışanı bulunan Türkiye İş Bankası birçok farklı pozisyonda yeni personeller alacak. İş Bankası işe alımlarını sınavla yapacak. İş Bankası bünyesinde çalışmak istiyorsanız yukarıdaki linki tıklayıp özgeçmişinizi ve formu eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

personel alımı ziraat bankası, personel alımı ziraat, personel alımı ne zaman, ziraat bankası personel alımı, ziraat personel alımı başvuru, ziraat personel alımı 2014, ziraat personel alımı şartları, ziraat personel alımı sınav yerleri,banka alımları, banka memur personel alımları, ziraat bankası personel alımı 2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.