Salı, Nisan 01, 2014

Textual description of firstImageUrl

Kurt Seyit ve Şura 4.Bölüm İzle 1 Nisan 2014

Kurt Seyit ve Şura 4.Bölüm Son Bölüm izle, Kurt Seyit ve Şura 4.Bölüm canlı izle, Kurt Seyit ve Şura 4.Bölüm online izle, Kurt Seyit ve Şura 4.Bölüm tek parça izle, Kurt Seyit ve Şura 4.Bölüm İzle 1 Nisan 2014 indirmeden izle

Kurt Seyit ve Şura

Şura, Kurt Seyit’in ölüm fermanın imzalandığını bile bile aralarına bir ayrılığa daha izin vermez. Kurt Seyit’le beraber olduğu sürece kendisini bekleyen tehlikelere rağmen, aşkını hayatının önüne koyar. Bir daha hiç ayrılmamak umuduyla Kurt Seyit’in doğup büyüdüğü topraklara, Kırım’a doğru yola çıkarlar.

Kendi hayatı ve ailesinin geleceği karşılığında en yakın arkadaşlarının hayatını ortaya koyan Petro. Kurt Seyit ve Celil'i öldürme görevini üstlenerek arkalarından Kırım’a doğru yola çıkar.

Tehlikelerle başlayan yolculuk, her yeni durakta daha zorlaşır. Öte yandan Tatya, Celil’le aşklarını sonsuza kadar mühürleyecek hediyesini hayatı pahasına korumaya çalışır.

Kurt Seyit yanında hayatının aşkı, kendisi için ailesini terk etmiş biricik sevgilisi ve can dostlarıyla Kırım’a gelir. Şura, yol boyunca büyüttüğü hayallerinin karşısında Kurt Seyit’in sözünü emir saydığı babasını ve ölesiye düşkün olduğu ailesini bulacaktır.

Yayın Günü: 1 Nisan Salı
Yayın Saati: 20.00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.