Pazartesi, Mayıs 19, 2014

Textual description of firstImageUrl

Medcezir Eda Kimdir - Ezgi Sözüer Biyografisi ve Resimleri

Medcezir Eda Kimdir?

Medcezir dizisi oyuncuları arasında olan ve Eda karakterini canlandıran, Ezgi Sözüer medcezir eda karakteri ve dizideki oyunculuğu ile izleyiciler tarafından ilgi çekmeyi başarmıştır.

Başarılı oyuncu Ezgi Sözüer medcezir mira ve yaman'ın yakın arkadaşı olan ve arkadaş grubunda yer alan güzel oyuncu medcezir dizi oyuncuları arasında beğenilen isimlerin başında geliyor. Güzelliği ile izleyenleri kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Ezgi Sözüer hakkında bilgileri sizler için derledik.

Ezgi Sözüer Kimdir

Medcezir dizisi Eda karakterini canlandıran Ezgi Sözüer 1988 yılı İstanbul doğumludur, Güzel oyuncu Ezgi Sözüer İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Lojistik mezunudur. Aynı zamanda İstanbul Devlet Konservatuarı bale bölümü mezunudur. Medcezir’in Eda’sı olan Ezgi Sözüer dizi oyuncuları içerisinde ve internet ortamında merak edilen isimlerdendir,

Güzel ve başarılı oyuncu Ezgi Sözüer ilk olarak bir zamanlar Acun Ilıcalının sunduğu Var mısın Yok musun yarışması ile ekranlara gelerek kendini tanıtmıştır. Var mısın Yok musun yarışmasında 70.000 TL alarak yarışmadan ayrılan Ezgi Sözüer şimdi ise Medcezir dizisinde Eda karakterini canlandırmaktadır.

Medcezir Eda Twitter adresi @ezgisozuer
Medcezir Eda İnstagram adresi Instagram.com/ezgisozuer

Ezgi Sözüer Fotoğrafları




1 yorum:

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.