Salı, Temmuz 15, 2014

Textual description of firstImageUrl

BLOGGER İLE PARA KAZANMA - BLOGGER SİTESİ İLE İNTERNETTEN PARA KAZANMA

internetten para kazanma
BLOG SİTE İLE İNTERNETTEN PARA KAZANMA

İnternetten nasıl para kazanırım?
İnternetten nasıl para kazanılır?

Bu yazımızda ücretsiz blog servisi olan Blogger sayesinde açacağımız bloğumuz ile nasıl para kazanacağınızı anlatacağım.

İlk olarak Blogger ile bir blog oluşturmalısınız. ( Blog site yapımı için TIKLA > )
Eğer kendinize ait bir bloğunuz varsa ve bu blogtan para kazanmak istiyorsanız bloğunuzun iyi index almasını sağlamalısınız. Bunun için ise düzenli ve güncel özellikle özgün içerik girmelisiniz. Yani özgün olmayan bir blog ile bu işe girmeyin. Evet içerik hırsızları başka yazıları çalarak para kazanıyor mu, kazanıyor ama bir süre sonra siteleri veya adsense hesapları banlanıyor, google sıralamasından düşüyor. Bizim önerimiz açacağınız blog size özgün olsun. Kendi yazılarınızı yazarak para kazanmak daha çok hoşunuza gidecektir.

Peki içeriğimiz özgün, güzel de hitimiz var, alexa sıralamamız da gayet iyi. Nasıl reklam alacağım, sitemde nasıl reklam yayınlayacağım, sitemden nasıl para kazanacağım?

Gelelim asıl konumuza. Yani bloğumuzdan para kazanmaya...

1. GOOGLE ADSENSE İLE PARA KAZANMA: Bloğunuzdan para kazanmak istiyorsanız ilk başvuracağınız yer elbette Adsense olacaktır. Çünkü adsense reklamları hem içerik ile alakalı hem de en güvenlisidir. Blogger da bir google markası olduğu için adsense başvurmanız daha kolay. Bloğunuz ile adsense başvurabilmeniz için ilk olarak sitenizin en az üç aylık olması gerekiyor. Daha sonra yeterli içeriğe sahip olmalı. Diğer şartlar için tıkla > Google Adsense Program Politikaları yazısını okumanızı tavsiye ederim. Adsense başvurunuz kabul ediltikten sonra sitenize ekleyeceğiniz reklamlar ile çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Geçimini adsense reklamlarından sağlayan çok kişi tanıyorum...

2. BUMERANG İLE PARA KAZANMA: Hürriyet Bumerang servisi ile hem sitenizin reklamını yaptırabilir hem de içerik yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Bumerang servisine üye olduğunuzda sitenizin kalitesine göre, Platin, Altın ve Bronz olmak üzere üç kategoriden birisinden değerlendirilirsiniz. Burada en iyisi Platin üyelik. Platin Üyelik hem reklamınızı yapılmasını sağlarsınız, hem reklam alırsınız hem de yazarkafe de içerik paylaşırsınız. Bumerang size her ay 1TL, 2TL, 4TL gibi değişen miktarlarda para karşılığında içerik yayınlamanızı ister. Bu sizin sitenizin hitine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için http://bumerang.hurriyet.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

3. ADCASH İLE PARA KAZANMA: Adcash'de bloğunuzdan reklam yayınlayabileceğiniz bir reklam şirketi. https://www.adcash.com/tr/index.php adresinden başvuru yaparak sitenizden hem sabit reklamlar hem de pop-up yani açılır reklamlar ile para kazanabilirsiniz. Ödeme konusunda garantilidir.

4. ADHOOD REKLAMLARI: Adhood türk reklam firması. Çok fazla tercih edilmese de adsense başvurusu yapamayanlar için önerilebilir. http://v3.adhood.com/

5. TANITIM YAZILARI YAZARAK PARA KAZANMA: Sitenizin hiti yükseldikçe çok rağbet gören bir iste olacaksınız. İletişim sayfanızdan size ulaşacak diğer siteler ve firmalara tanıtım yazısı yazdırmak isteyecektir. Buda sizin bloğunuzdan ek bir gelir anlamına geliyor. Yazacağınız tanıtım yazılarının ücretini ister kendiniz isterseniz karşı taraftan talep edebilirsiniz.

6. LİNK DEĞİŞİMİ YAPARAK PARA KAZANMA: Sitenizin hiti yüksek olduğu için yeni açılan veya hiti düşük olan siteler sizden link değişimi isteyeceklerdir. Makul fiyatlarla fazla olmamak kaydıyla link değişimi yaparak da para kazanabilirsiniz. ( Link değişimi sitenizin trafiğini etkileyebilir)

Şimdilik bu kadar yeterli. İlerleyen günlerden diğer reklam firmalarını da ekleyeceğim. Umarım yardımcı olmuşumdur. Siz de bu konu ile ilgili olarak düşüncelerinizi ve sorularınızı YORUM bölümünden yazabilirsiniz...

adsense para kazanma, blog ile para kazanma, blogger ile para kazanılır mı, blogspot ile para kazanılır mı, internetten para kazanma, internetten nasıl para kazanılır, internetten nasıl para kazanacağım, sitemden para kazanmak istiyorum, sitem nasıl para kazanırım, site ile para kazanma, sitemde nasıl reklam yayınlarım, adsense nasıl kayıt olacağım, adsense nasıl para kazanacağım, adsense nasıl başvurulur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.