Cuma, Temmuz 04, 2014

Textual description of firstImageUrl

OLCAN ADIN GALATASARAY FORMASI - OLCAN ADIN GALATASARAY'DA KAÇ NUMARA FORMA GİYECEK

olcan adın galatasaray forması
OLCAN ADIN GS FORMASI
Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın Kimdir?
Olcan Adın Hangi Mevkiide Oynuyor?

Galatasaray ilk transferini gerçekleştirdi. Galatasaray başarılı futbolcu Olcan Adın ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Trabzonspor'a Olcan Adın için 4 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Olcan Adın transfer ücreti ise şöyle, Olcan'a, 4 sezon için toplam 7 milyon Euro sabit ücret verilecek. Ayrıca 1. sezon için 1 milyon 600 bin Euro, 2. sezon için, 1 milyon 700 bin Euro, 3. sezon için 1 milyon 800 bin Euro ve 4.sezon için 1 milyon 900 bin Euro sabit transfer ücreti ve 15 bin Euro maç başı ücret ödenecek.

Peki Olcan Adın Galatasaray'da kaç numara forma giyecek?
OLCAN ADIN GALATASARAY FORMASI

OLCAN ADIN 29 NUMARALI FORMAYI GİYİYOR...


Olcan Adın hazırlık maçında 29 numaralı formayı giydi. Trabzonspor'da da 29 forma numarasydı...

Galatasaray'a yeni transfer olan Olcan Adın Galatasaray'da kaç numara forma giyecek. Galatasaray taraftarlarının en çok merka ettikleri konulardan birisi de bu.  Olcan Adın eski takımı Trabzonspor'da 29 numara forma giyiyordu. Bakalım Galatasaray'da hangi formayı giyecek. İlerleyen zamanlarda buradan duyuracağız.

OLCAN ADIN KİMDİR?
GALATASARAY YENİ TRANSFERİ OLCAN ADIN KİMDİR?

Olcan Adın 30 Eylül 1985 Balıkesir doğumludur ve Sağ açık pozisyonunda oynamaktadır. Futbol hayatına Balıkesirspor alt yapısınada başlamış daha sonra 2000-2002 yılları arasında Fenerbahçe alt yapısında oynamıştır. Profesyonel futbol kariyerine ilk olarak Kartlaspor'da başlayan oyuncu  2003-2008 yılları arasında Fenerbahçe'de 6 maçta oynamış ve 1 gol atmıştır. Daha sonra Antalyaspor'a ve Karşıyakaspor'a kiralanmış, 2008 yılında Gaziantepspor'a transfer olmuştur. burada 89 maçta 18 gol atan başarılı oyuncu daha sonra 2012 yılında Trabzonspor'a transfer olmuştur. Trabzonspor forması ile 89 maça çıkan oyuncu 22 gole imza atmıştır. 2014 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Milli takım kariyerine baktığımızda 2012 yılında milli takıma çağrılan Olcan Adın, 8 maça çıktı ve 1 gol attı.

OLCAN ADIN GOLLERİ İZLE

EKLENECEK...

olcan adın gs, olcan adın gs transferi, olcan adın gs forması,  olcan adın hangi pozisyonda oynuyor, olcan adın nereli, olcan adın hangi takımdan geldi, olcan adın hangi takımlarda oynadı, olcan adın kaç gol attı, olcan adın golleri, olcan adın galatasaray forması , olcan adın galatasaray forma numarası, olcan adın ts golleri olcan adın kaç doğumlu, olcan adın boyu, olcan adın nerede oynuyor, olcan adın cimbom, cimbom olcan adını aldı, olcan adın forma resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.