Cuma, Temmuz 25, 2014

Textual description of firstImageUrl

Reaksiyon Dizisi Oyuncuları - Reaksiyon Oyuncuları Kimler, Konusu, Yayın Günü ve Saati

reaksiyon dizisi
REAKSİYON OYUNCULARI
star tv reaksiyon dizisi, reaksiyon dizisi konusu, reaksiyon dizisi oyuncuları kimler, reaksiyon dizisindeki oyuncuların gerçek adları, reaksiyon dizisindeki karakterler, erdal beşikçioğlu yeni dizisi reaksiyon oyuncuları, 

Reaksiyon Dizisi Oyuncuları ve Konusu
HERKES DÜŞMANINI TANIYACAK DİZİSİ
Herkes Düşmanını Tanıyacak olarak tanıtılan Reaksiyon dizisi Eylül ayında Star Tv de olacak. Erdal Beşikçioğlu'nun hayranları sabırsızlıkla bu diziyi bekliyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri yazımızın devamında...
Star Tv yeni sezonda bir çok dizi ile izleyiciyi ekranlara kilitleyecek. Yeni sezonda Starda başlayacak olan dizilerden birisi de Reaksiyon dizisi. Erdal Beşikçioğlu'nun beklenen dizisi Reaksiyon yakında Star Tv de olacak. Dizinin baş rollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Selen soyder yer alıyor. İşte Reaksiyon dizisi oyuncuları...

REAKSİYON DİZİSİ OYUNCULARI
Reaksiyon dizisi Yavuz - Erdal Beşikçioğlu Kimdir TIKLA >>>
Reaksiyon dizisi Oğuz - İbrahim Çelikkol Kimdir TIKLA >>>
Reaksiyon dizisi Zeynep - Selen Soyder Kimdir TIKLA >>>
Reaksiyon dizisi Duygu - Nehir Erdoğan Kimdir TIKLA >>>
Reaksiyon dizisi Tekin - İsmail Demirci
Reaksiyon dizisi Mehmet Rauf - Erdal Küçükkömürcü
Reaksiyon dizisi Gürkan - Yurdaer Okur
Reaksiyon dizisi Tayfun - Berkan Şal
Reaksiyon dizisi Ferhat - Savaş Özdemir
Reaksiyon dizisi Fatoş - Melis İşiten
Reaksiyon dizisi Müsteşar - Kevork Malikyan
Reaksiyon dizisi Aysel - Feyha Çelenk
Reaksiyon dizisi Sedef - Gaye Cankaya

REAKSİYON DİZİSİ KONUSU

Reaksiyon dizisinde, özel kuvvetler mensubu bordo bereli istihbaratçı bir yüzbaşı olan Oğuz(İbrahim Çelikkol) ile özel harekât kökenli bir başbakanlık koruması olan Tekin(İsmail Demirci)'in hikâyesi anlatılacak.
Tekin ile Oğuz Güneydoğu’da görev yaparken yaşadıkları bir olay nedeniyle birbirlerine düşman olurlar fakat daha sonra ikisi Başbakanlık Müsteşarı Öktem(Kevork Malikyan) ve İstihbarat Başkanı Gürkan(Yurdaer Okur)’ın devleti yeniden dizayn etmek, devlet kurumlarını dış unsurlardan temizlemek için geliştirdikleri bir projenin uygulayıcıları olarak yeni ve çok gizli bir birim kurmak üzere görevlendirilirler.

Bu olaylar dört adamı derinden etkiler. Casa uçağında Oğuz(İbrahim Çelikkol)’un kendisinden yardım isteyen iki askeri şehit edilmiş, başbakanlık koruması olan Tekin(İsmail Demirci) suikastı yaşamış, istihbarat başkanı Gürkan adliyede kendisine kurulan oyunu görmüş ve müsteşar yardımcısı Öktem, yıllarca birlikte çalıştığı mentoru olan müsteşarı şüpheli bir ölümle kaybetmiştir. Mentorundan boşalan koltuğu doldurup Müsteşar olan Öktem ve İstihbarat Başkanı Gürkan, aldıkları yetkiyle, devleti yeniden yapılandırmak, Dış İlişkiler Konseyinin (CFR) Türkiye’deki uzantısı Konsorsiyumu tasfiye etmek için düğmeye basarlar.

Altı kişiden oluşacak özel birim için ilk seçilenler Yüzbaşı Oğuz ve Komiser Tekin’dir. Bu birim, ihtiyaçları örtülü ödenekten karşılanacak, devletle hiçbir alakasının kurulmasına imkan olmayacak şekilde yapılandırılacaktır. Bu birime üye olanların kimlikleri yoktur.
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
Onlar devletin gücünü kullanamazlar. Görev ne olursa olsun kendi imkânları ve aldıkları eğitimle yerine getirmek zorundadırlar. Yakalandıkları takdirde eylemleri kanunsuz sayılıp, devlet onlarla bütün ilişkisini inkâr edecektir. Bu birime giren herkes bilir ki; bu yolun sonunda ne madalya, ne mevki ne de kahraman ilan edilmek vardır. Talip oldukları tek şey ve sonunda sahip olacakları tek onur, millete hizmet etmektir.

Oğuz ilk başta görevi kabul etmek istemez. Casa uçağında şehit edilen askerlerden ikisi, bir sorgu sonrasında kamuoyunu sarsacak bilgiler elde etmiştir. Oğuz askerlerinin bu nedenle şehit edildiğini, olayın kaza olarak görünmesi için 32 özel kuvvetler mensubunun da onlarla birlikte hunharca katledildiklerini bildiği için devlete olan inancını yitirmiştir. Türkiye’den uzaklaşıp yeni bir hayat kurmaya karar verir.

Ancak iki askerin şehit edilmeden önce bir fırsatını bulup, sorgu kaydını Oğuz’un arkadaşı Savcı Üsteğmen Duygu’nun çantasına gizlemeleriyle her şey değişir. Oğuz sorguyu izledikten sonra, öğrendiği gizli bilginin de verdiği öfkeyle askerlerinin intikamını almaya karar verir. Konsorsiyumun buna yanıtı çok ağır olacaktır.
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
Başbakan suikastı da Casa’nın düşürülmesi kadar çetrefillidir. Tekin, suikast anında gördüğü bir tetikçiyi Güneydoğu’dan tanımış, tetikçinin özel kuvvetlere muhbirlik yapan bir örgüt elemanı olduğunu hatırlamıştır. Dahası, zamanında bu muhbiri elinden aldığı için Yüzbaşı Oğuz’u suçlamaktadır.

Hesap sormak üzere, Oğuz’un İstanbul’daki evine gider. İki adam arasında bir hesaplaşma başlar. Bu sırada Konsorsiyumun eve koyduğu bomba infilak eder ve Oğuz babasını bu patlamada kaybeder.

Bu olaydan sonra Oğuz görevi kabul etmeye, Tekin ise Oğuz’un suikastta parmağı olmadığına karar verirler. İlk görevleri, müsteşar cinayeti ve başbakana düzenlenen suikastın arkasındaki karanlık güçleri ortaya çıkarmak olacaktır. Bu eylemlerin arkasında dünyanın gölge hükümeti olarak adlandırılan Dış İlişkiler Konseyi’nin olduğu kahramanlarımızca malum olsa da, onların Türkiye’deki uzantıları Konsorsiyumun üyelerinin kimliklerini kimse bilmemektedir.

Müsteşar’ın öldürülmesinde tek zanlı olarak görülen Doktor Zeynep’in Oğuz’un ilk aşkı olması, her şeyin karmakarışık bir hal almasına neden olacaktır. Oğuz sadece devletin bekası için değil, sevdiği kadını aklamak için de bu cinayetin gerçek faillerini bulmak zorundadır.

REAKSİYON DİZİSİ YAYIN GÜNÜ VE SAATİ

Reaksiyon dizisi 1.bölümü 17 eylül 2014 çarşamba günü yayınlanacak. Reaksiyon dizisi bundan böyle yeni bölümleri ile her hafta çarşamba akşamları saat 20.00 da Star Tv ekranlarında olacak...

Bakalım bu dizi tutacak mı?...

erdal beşikçioğlu yeni dizisi, reaksiyon dizisi, reaksiyon dizisi oyuncuları, erdal beşikçioğlu reaksiyon, erdal beşikçioğlu reaksiyon dizisi, reaksiyon dizisi oyuncu kadrosu, reaksiyon dizisi oyuncuları kim, reaksiyon dizisi ne zaman, reaksiyon dizisi yayın saati, reaksiyon dizisi hangi gün, star tv reaksiyon dizisi oyuncuları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.