- 500 gram kuşbaşı balık eti
- 4 diş sarımsak
- 5 adet sivri biber
- Karabiber, kekik
- 6 adet küçük domates
- 5 adet defneyaprağı
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
- Tuz
Yapılışı :
Sarımsakları rendeleyip üzerine bir miktar zeytinyağı döküp karıştıralım. Balık etlerini de küçük parçalara ayırıp içlerine atalım ve 15 dakika dinlendirelim. Sivri biberleri doğrayalım. Şişlere sırayla biber, defne, domates ve balık etimizi dizelim. Fırın tepsisi içinde ya da ızgara da pişirelim. Sıcakken üzerine baharatları yerleştirelim. İstenirse domateslerle süsleyip bol salatayla ikram edebilirsiniz. .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.