Salı, Eylül 02, 2014

Textual description of firstImageUrl

Bu Akşam Televizyonda Hangi Filmler Var 2 Eylül 2014? Hangi Kanalda Hangi Film Saat Kaçta Başlıyor?

2 EYLÜL 2014 TV DE HANGİ FİLM VAR?
bu akşam  hangi filmler var, 2 eylül 2014 hangi filmler var, star hangi filmler var, atv hangi film var, show tv hangi film var, kanal d bu akşam hangi film var 2 eylül 2014

Bu akşam kanalda hangi filmler merak edenler için bir araya getirdik. Akşam evde kefiyle film izlemek isteyenler için aşağıda tüm kanallardaki yabancı ve Türk filmlerini sıraladık.  İşte 2 eylül 2014 Salı akşamı tv deki filmler...

EFSANE (THE MYTH) KANALTÜRK 2 EYLÜL 2014 SAAT: 19.45
Güzel bir aksiyon filmi başrollerinde Jackie Chan, Kim Hee Seon yer alıyor. Efsane filmi bu akşam saat 19.45 te Kanaltürk ekranlarında. Filmde yerçekimini ortadan kaldıran bir taşın peşinde olan Jack rüyalarında ise bir Generaldir. Jack'in rüyaları ile gerçek yaşamı bir noktada kesişecektir...

TURNUVA () KANALTÜRK 2 EYLÜL 2014 SAAT: 22.00

Robert Carlyle, Kelly Hu, Ian Sommerhalder, Liam Cunningham'ın başrollerinde olduğu Turnuva filminde yedi yılda bir düzenlenen bir turnuva anlatılıyor. Turnuvada suikastçiler hayatta kalmaya çalışacak ve bir kişi büyük ödülün sahibi olacak.

X-MEN SİNEMA TV 2 EYLÜL 2014 SAAT: 21.00
 Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna Paquin, Halle Berry  gibi oyuncuların yer aldığı Bilim Kurgu filmi X-Men 2 eylül akşamı Sinema Tv de yayınlanacak. Filmde mutasyona uğrayan mutant öğrencilerin dünyayı koruması anlatılıyor.

CELAL İLE CEREN STAR TV 2 EYLÜL 2014 SAAT: 20.30
Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın başrollerinde olduğu komedi tarzından Türk filmi STAR Tv de 2 eylül salı akşamı saat 20.30 da başlayacak. Filmde Şahan Gökbakar Celal, Ezgi Mola ise sevgilisi Ceren rolünde.

DAHA HIZLI VE ÖFKELİ ( 2 FAST 2 FURIOUS) ATV 2 EYLÜL 2014 SAAT: 20.00
Trafik kazasında hayatını yitiren Paul Walker'in baş rollerinde olduğu Daha Hızlı ve Öfkeli bu akşam ATV ekranlarında olacak. Filmde Brian O’Conner eski bir polistir ve kanun kaçağı olarak araba yarışlarında yarışmaktadır. FBI ile yatığı anlaşma ile uyuşturucu patronu Carter'i yakalaması karşılığında suçları affedilecektir.
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
SON İSTASYON TV2 2 EYLÜL 2014 SAAT: 21.30
Levent Kırca, Damla Sönmez ve Korel Cezayirli'nin baş rollerinde olduğu drama tarzındaki Türk Filmi Son İstasyon 2 eylül salı akşamı Tv2 de yayınlanacak.

HARRY POTTER VE ZÜMRÜDÜANKA YOLDAŞLIĞI KANAL 7 2 EYLÜL 2014 SAAT: 22.40
Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes baş rol oyuncuları. Harry Potter serisinin 5.filmi olan Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminde Lord Valdemort geri dönmüştür ve iyi ile kötü arasındaki savaş başlamıştır.

bugün kanallarda ne var, bu akşam hangi filmler var, bu akşamki hızlı ve öfkeli filmi, bu akşam ki celal ile ceren filmi saat kaçta başlayacak, x men filmi saat kaçta, kanaltürk hangi filmler var, 2 eylül hangi filmler var, 2 eylül daha hızlı ve öfkeli filmi saat kaçta, 2 eylül daha hızlı ve öfkeli filmi hangi kanalda,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.