Cumartesi, Eylül 27, 2014

Textual description of firstImageUrl

Düğün Kızartması Tarifi

Düğün Kızartması Tarifi
Malzemeler :

  • 1 kg. koyun eti incik tarafından
  • 3 Çorba kaşığı sadeyağ
  • 3 Adet soğan
  • 2 su bardağı yoğurt
  • Tuz
Yapılışı :

Koyun eti iri parçalar halinde yarım haşlayalım. Etler süzgeçe çıkartalım. Suyu süzülmüş yoğurda bulayalım. Daha sonra teryağında kızartalım. Ayrı bir tencerede yağ ve ince ince doğranmış 3 kuru soğan kızartılıp, üstüne; Et, tarçın, ve haşlama suyu ilave edilerek pişiririz Afiyet olsun..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.