Perşembe, Ekim 09, 2014

Textual description of firstImageUrl

Ayşegül Melisa Doğan Kimdir Boyu Kaç Yaşında Bu Tarz Benim

Ayşegül Melisa Doğan popüler moda yarışmalarından birisi olan Bu Tarz Benim yarışmasında yer alan en iddialı isimlerden birisidir. Ayşegül Melisa Doğan hayatı özellikle yarışmacının giymiş olduğu kıyafetler hususunda bilgi arayan kişiler tarafından merak edildiği için Ayşegül Melisa Doğan biyografi bilgileri sayfamıza eklenecektir.

Ayşegül Melisa Doğan 22 yaşında olup İstanbul ilinde dünyaya geldi. Yine doğduğu şehirde açmış olduğu bir butiğin yöneticiliğini yapmaktadır. Butik sektörünün içinde yer almasından dolayı herkesi geride bırakıp jüri üyelerinin en çok dikkatini çeken isim olacağını düşünmektedir. Yüz güzelliği ile herkesin dikkatini çeken Ayşegül Melisa Doğan eğer yarışmada birinci olursa mevcut butiğini daha büyük bir hale getirmek istediğini belirtti.

Zaman zaman sert çıkışlar yapıyor olması Ayşegül Melisa Doğan Hanımefendinin ön planda olan isimlerden birisi olmasını sağlamıştır. Kendisi yeni bir isim olduğundan ötürü Ayşegül Melisa Doğan kimdir konusunda edindiğimiz bilgiler bu yönde sizlerin de bildikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.
Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
Terazi burcu olan Ayşegül Melisa Doğan yaklaşık olarak 1.70 boylarındadır. Finale kalma ihtimali en yüksek olan yarışmacılardan birisi olduğu için kendisine bu zorlu yarışmada başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.