Cuma, Ekim 10, 2014

Textual description of firstImageUrl

Serkan Çayoğlu Kimdir Yaşı Boyu Kaç Kiraz Mevsimi Ayaz

Serkan Çayoğlu, Fox TV ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu olarak görev almaktadır. Serkan Çayoğlu hayatı ünlü oyuncuyu tanımak isteyen kişiler tarafından merak edildiği için Serkan Çayoğlu kaç yaşında ve nereli konusunda bilgi vermek istiyoruz.

Serkan Çayoğlu doğum tarihi 1987’dir. Almanya’da doğup büyümesinden dolayı akıcı bir şekilde yabancı dil konuşmaktadır. Şu anda Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterine hayat veren oyuncu özellikle Zeytin Tepesi dizisinde rol aldıktan sonra tanınan bir isim haline geldi.

1.88 boyunda ve 80 kilo ağırlığında olan Serkan Çayoğlu ülkemizin en yakışıklı erkeklerinden birisi olarak görülmektedir. Magazin dünyasında yer almak yerine mesleğiyle anılmayı seven Serkan Çayoğlu Bey çok yakın zamanda İstanbul iline yerleşti ve burada ikamet etmeye devam ediyor. İstanbul’a geldikten sonra ilk olarak modellik yapmayı düşündü ancak Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi başarılı oyunculardan oyunculuk eğitimi almayı yakaladığı için modellik yaşamına ara verip oyunculuk dünyasına giriş yapmıştır.
Serkan Çayoğlu
Serkan Çayoğlu
Serkan Çayoğlu
Çeşitli dizilerde rol alan Serkan Çayoğlu ayrıca birçok müzik klibinde de rol almıştır. Eğer kendisiyle bire bir iletişim kurmak istiyorsanız twitter.com/SerkanCayoglu bağlantısını kullanarak ünlü oyuncuya ulaşabilirsiniz.

Kiraz Mevsimi, Zeytin Tepesi ve Kuzey Güney adlı projelerde rol alan oyuncu hakkında bildiklerimiz bu şekilde. Sizlerde Serkan Çayoğlu kimdir konusunda bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.