Pazartesi, Şubat 17, 2014

Textual description of firstImageUrl

17 şubat ON Numara sonuç sorgulama (MPİ) 10 numara çekilişi sonuçları millipiyango

On Numara Çekilişi Sonuçları, on numara 17 şubat sonuçları, şubat on numara, numara, kazanan, piyango, 6 bilen, ikramiye, sonuçlar, bu hafta, on numara, pazartesi, 10 numara Sonuçları, Milli Piyango, kazanan numaralar, On numara çekilişi, on numara sonuçları, milli piyango idaresi, on numara çekilişi sonuçları, Milli Piyango on numara çekilişi sonuçları

On Numara Çekilişi Sonuçları, on numara 17 şubat sonuçları, şubat on numara, numara, kazanan, piyango, 6 bilen, ikramiye, sonuçlar, bu hafta, on numara, pazartesi, 10 numara Sonuçları, Milli Piyango, kazanan numaralar, On numara çekilişi, on numara sonuçları, milli piyango idaresi, on numara çekilişi sonuçları, Milli Piyango on numara çekilişi sonuçları,

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "On Numara" oyununun bu haftaki çekilişinde 10 bilen bir kişi 544 bin 849 lira 65 kuruş ikramiye kazandı.Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, On Numara çekilişinde 9 bilen 84 kişi 2 bin 299 lira yetmişer kuruş, On Numara çekilişinde 8 bilen bin 803 kişi 107 lira ellişer kuruş, On Numara çekilişinde 7 bilen 19 bin 40 kişi 19 lira otuz beşer kuruş, On Numara çekilişinde 6 bilen 117 bin 845 kişi 3 lira otuz beşer kuruş, On Numara çekilişinde hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyen 228 bin 647 kişi ise 2 lira on beşer kuruş ikramiye alacak.

Büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kuponunu İstanbul Esenler'deki bayiden yatırdığı belirtildi.

Bu haftaki çekilişte 2 milyon 186 bin 642 lira 75 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan, KDV olarak 770 bin 3 lira 96 kuruş, Şans Oyunları Vergisi 429 bin 227 lira 3 kuruş kamuya aktarılacak.

Sayısal Oyunlar Oynanma Saatleri

İdaremizce oynatılan Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu ve On Numara oyunlarının kendi çekiliş günlerinde satışa kapatılma saatleri; yaz-kış saati farklılıklarını gözetmeksizin, 26 Mart 2012 tarihinden itibaren 21:00 olarak belirlenmiştir. Diğer günlerde ise kapatılma saati önceden de olduğu gibi 23.00 'dür.Sonuçlar milliyet.com.tr adresinde.

İkramiye Ödemeleri

Talihlilerimiz; Milli Piyango bileti ikramiyesi 500.000 TL. ve üzeri, Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu ve On Numara oyunu ikramiyesi 500.000 TL. ve üzeri ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (Ziyabey Cad. 1400. Sok. No.1 06520 Balgat/ANKARA) adresinden, diğer bütün ikramiyelerini aşağıda adresleri belirtilen İdaremiz Şube Müdürlüklerinden alabilirler.

Sayısal Oyunlar Çekiliş Bilgileri

On Numara, Şans Topu, Süper Loto 6/54 ve Sayısal Loto 6/49 Çekilişleri, İdaremizin Kızılay binasında bulunan Çekiliş Salonunda yapılmaktadır. Sayısal oyunlardan; On Numara Çekilişi Pazartesi günleri, Şans Topu Çekilişi Çarşamba günleri, Süper Loto 6/54 Çekilişi Perşembe günleri, Sayısal Loto 6/49 Çekilişi Cumartesi günleri, Yapılmaya devam edilmekte olup, saat 21.10 sularında Noter ve Çekiliş Heyeti huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilmektedir.

ON NUMARA NEDİR? ON NUMARA NASIL OYNANIR?

MİLLİ PİYANGO İdaresi tarafından düzenlenen ON NUMARA oyunu ilk 06.08.2002 tarihinden oynatılmıştır. ON NUMARA oyununda kupon üzerinde bulunan 1 ile 80 arasındaki sayılardan MİLLİ PİYANGO tarafından yapılacak çekilişle belirlenecek 22 adet numaradan 10,9,8,7 ve 6 numarayı tutturabilmek yada hiçbir sayıyı bilememek gerekiyor.

On Numara oyununa katılanlar, her bir kolonda 10 numara işaretlemeleri lazım. On Numarada istenilen sayıda kolon ile katılabiliniyor, üst sınır yok! Çoklu çekiliş işaretleyerek aynı numaralar ile 2,3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir.

ON NUMARA çekilişi her hafta pazartesi günler yapılmaktadır. ON NUMARAda ikramiyelerin dağıtılmasında şu sıra takip edilir;

Hiçbir numarayı bilemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyeleri bayilerden,

8 ve 9 bilenlerin ikramiyeleri bayiler ve MPİ şubelerinden,

10 NUMARAyı bilenlerin ikramiyeleri ise MPİ Genel Müdürlüğünden yapılmaktadır.

ON NUMARA oyununda dağıtılacak olan ikramiye miktarı hasılat ile doğru orantılıdır. ON NUMARA oyununda devir işleminde alt gruptan bir bilen çıkmaması halinde ikramiye bir üst gruba dahil edilmektedir. Bu devir işlemi 10 bilen için geçerli değildir. ON NUMARA bilen çıkmaz ise bir sonraki haftaya devir eder.

ON NUMARA oyununda 18 yaşından küçükler katılamaz!

ON NUMARA oyunundan oynanan kuponun iyi korunması gereklidir. ON NUMARA kuponunda yırtık varsa, silinmiş, üzerinde oynanmış ise ve tarihi geçmiş ise(bir yıl süresi var ) ikramiye ödenmez!

SONUÇLAR İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.