Pazartesi, Şubat 17, 2014

Textual description of firstImageUrl

18 Şubat 2014 Hava durumu 1 haftalık Türkiye haritalı İstanbul Ankara İzmir Bursa

Barajların doluluk oranlarının @'lara düştüğü, buna rağmen Bakanlık tarafından tüm tedbirlerin alındığının söylendiği bugünlerde, derin bir kuraklık baş göstereceğe benziyor. 18 Şubat 2014 tarihinden itibaren 1 haftalık hava durumu Spothaber.com'da. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa.

Bugün resmen güneşe doyulan bir gün oldu. Antalya'da denize bile girilen bu anormal Şubat ayı, aslında bizlere dünya tarafından verilen bir küresel ısınma mesajı. İşte sizler için 1 haftalık hava durumu Türkiye'den haritalı bir şekilde ve 18 Şubat'tan itibaren... Haftasonunun bu ilk gününde, 18 Şubat 2014 gününden itibaren hava durumu nasıl olacak diye soruyorsanız, işte sizlere 1 haftalık İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa hava durumu raporu. Havalar bugün yağışlıydı, bahar havası geride kaldı.

Bugünlerde resmen bahar havası şeklinde bir hava durumu baş gösteriyor. 1 haftalık hava durumu raporunu öğrenmek için Spothaber.com'da kalın. 18 Şubat 2014 tarihinden itibaren 1 hafta havalar nasıl olacak. İşte Türkiye haritasında hava durumu. Bugünlerde hava durumu olağanüstü bir seyir izlemekte. Özellikle Nisan ayında görmeye alışk olduğumz bahar havası, bugün tüm Türkiye'de kendisini hissettirdi. İşte 18 Şubat 2014 gününden itibaren 1 haftalık hava durumu raporu, haritalı bir şekilde Spothaber.com'da.


Özellikle İstanbul, Ankara ve Bursa'daya yaşayan vatandaşlarımızı için ve ayrıca tüm illerde yaşayanlar için vermiş olduğumuz ayrıntılı Meteoroloji hava durumu bilgisi havaların nasıl olacağını merak edenler için geliyor. Bugün 17 Şubat 2014 günü, haftasonu arefesinde havalar nasıl olacak?

Bu hafta havaların nasıl olacağını merak eden Türkiyeli vatandaşlar, 1 haftalık hava durumu raporu Spothaber.com'da. İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir gibi illerde nerede ne zaman kar yağacak ve 18 Şubat 2014 tarihli Meteorolojiden son hava durumu raporu il il haberimizde.

Bu hafta havaların nasıl olcağını mı merak ediyosunuz? O halde sizler için hazırladığımız 1 haftalık hava durumu raporunu haritalı bir şekilde edinebilirsiniz. Özellikle İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Adana gibi büyük şehirlerde ikamet eden vatandaşlarımızın sık sık aradığı hava durumu raporu buguntvhaber.blogspot.com'da.



METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, batı ve iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek yağışların, Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerimizde 3 ila 5 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR :Genellikle güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, dolu, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.