Perşembe, Ekim 09, 2014

Textual description of firstImageUrl

Almila Ada Kimdir Kaç Yaşında Kaderimin Yazıldığı Gün Nehir

Almila Ada hem güzelliği hem de oyunculuk alanındaki başarısı ile Kaderimin Yazıldığı Gün dizisine renk katan isimlerden birisidir. Almila Ada hayatı oyunculuk alanında yeni boy göstermesinden dolayı merak edildiğinden ünlü oyuncu kaç yaşında ve nereli gibi konularda sizlere bilgi vereceğiz.

Almila Ada doğum tarihi 4 Ağustos 1994’tür. İstanbul doğumlu olan oyuncu uzun zamandan beri yurtdışında yaşamaktadır. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde gelen teklifi değerlendirdiğinden dolayı yurt topraklarına dönüş yapmıştır. Gençlik yılları Rusya’da geçen Almila Ada akıcı bir şekilde yabancı dil konuşuyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunu olan oyuncu ayrıca İngiltere'de bale lisans eğitimini almıştır. Bu eğitiminden sonra modellik ve dans alanında çeşitli faaliyetlerde bulunmuştur.
Almila Ada
Almila Ada
Almila Ada
Almila Ada
1.74 boyunda ve 58 kilo ağırlığında olan oyuncu şu anda Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Nehir karakterini canlandırıyor. Yeşil gözleri ile seyirciye ışık saçan genç oyuncuya meslek hayatında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.