Perşembe, Ekim 09, 2014

Textual description of firstImageUrl

Pelin Acar Kimdir Kaç Yaşında Emanet Tülin Biyografi

Pelin Acar popüler dizilerden birisi olan Emanet dizisinde Tülin karakteri ile izleyici karşısına çıkan bayan oyuncudur. Pelin Acar hayatı Dabbe adlı sinema filminde oynadıktan sonra merak edilmeye başladı ve Emanet dizisinde de rol almaya başlaması kendisinin daha çok merak edilmesine vesile oldu. Pelin Acar biyografisi yaptığımız derlemeler sonra makalemize eklenmiştir.

Pelin Acar doğum tarihi 10 Ocak 1989’dur. İstanbul doğumlu olan oyuncu Acar Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Küçük yaşlarda oyuncu olmaya karar verdiğinden üniversite tercihini bu yönde kullanmıştır.

Kariyer zirvesine Benim İçin Üzülme dizisinde rol aldıktan sonra ulaşan oyuncu şimdilerin en popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Birçok dizi projesinde rol alan oyuncu ayrıca çeşitli sinema filmlerinde de rol aldı.
Pelin Acar
Pelin Acar

1.68 boyunda ve 56 kilo ağırlığında ola oyuncu ile iletişime geçmek adına twitter.com/acar_pelin bağlantısını kullanabilirsiniz. Emanet, Dabbe 5, Benim İçin Üzülme, Mavi Pansiyon, Bir Günah Gibi, Kayıp Madalyon, Kavşak ve Yengeç Oyunu adlı projelerde rol alan Pelin Acar Hanımefendiye mesleki yaşantısında başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.