Cuma, Ekim 10, 2014

Textual description of firstImageUrl

Anıl İlter Kimdir Yaşı Kaç Üç Arkadaş Kısmet Biyografi

Anıl İlter, Üç Arkadaş dizisinde Kısmet karakterine hayat veren oyuncudur. Anıl İlter hayatı genç oyuncunun Kısmet tiplemesi ile beğenilmesinden ötürü merak edildiğinden sizlere Anıl İlter kaç yaşında ve nereli gibi konularda bilgi vereceğiz.

Anıl İlter doğum tarihi 1 Ocak 1980’dir. İzmir yani Kocaeli ilinde dünyaya gelen oyuncu Kocaeli Üniversitesinin Spor Akademisi bölümünden mezundur. Fiziki yapısının düzgün olması da uzun zamandan beri spor yapıyor olması ile doğrudan bağlantılıdır.

Üniversiteden mezun olduktan sonra küçüklüğünden beri hayalini kurduğu alan olan oyunculuk alanında yer almak istediğinden Kuşdili Oyunculuk Merkezi bünyesine dahil oldu ve burada oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Diksiyonunun iyi olmasını fırsata çeviren oyuncu birçok programda sunuculuk yapmaktadır. Sunuculuk yaptığı programlar arasında FotoModo (Turkmax) ve Fazla Mesai (TRT) adlı programlar yer almaktadır.  Anıl İlter Bey özellikle Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Sedat karakterine hayat verdikten sonra herkesin dikkatini çekti ve mesleki yaşantısında zirveye ulaştı. Ünlü oyuncunun birçok reklam filminde de rol aldığı bilinenler arasında yer alıyor.
Anıl İlter
Anıl İlter
Anıl İlter
Ece, Ölümsüz kahramanlar, Gece Gündüz, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kahireli Palas ve Kızıl Elma adlı projelerde rol almış olan oyuncuya meslek hayatında başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.