Çarşamba, Ekim 08, 2014

Textual description of firstImageUrl

AVEA En Az Kaç TL Yüklenir?

AVEA TL yükleme sisteminde yapılan değişiklik sonrasın en az TL yükleme sınırında değişiklik yapılmış durumda. Avea en az kaç TL yüklenir konusu Avea kullanıcıları tarafından merak edildiği için sizlere yeni sistem sonrası minimum kaç TL yükleme yapabileceğiniz hakkında bilgi vereceğiz.

Sizlerinde bildiği gibi eski sistemde Avea kullanıcıları en az 5 TL yükleme yapabiliyordu. Bu durum askıya alındı ve artık kullanıcıların minimum 10 TL yükleme yapabilmesi söz konusu. Aslında bu yükseltme kademeli olarak gerçekleştirildi. 5 TL’den 7 TL’ye ve şimdi de 10 TL’ye yükseltme yapılmış durumda. Yakın zaman içerisinde en az TL yüklemenin 12 TL olacağı da konuşulanlar arasında yer almaktadır.

Türkiye’de iletişim ücretleri yüksek olduğundan insanların büyük bölümü 6 ayda 1 TL yüklemesi yapmaktadır. Bunun yapılmasındaki temel maksat ise hattın kapanmaması yani açık kalmasıdır. 6 ayda 1 TL yüklemesi yapan kişiler bile yapılan bu sınır yükseltme olayına tepkili durumda.
AVEA En Az Kaç TL Yüklenir
AVEA En Az Kaç TL Yüklenir
Sosyal paylaşım siteleri olan Facebook ve Twitter ortamlarında da en az kontör yükleme sınırında yapılan değişiklik protesto edilmektedir. Alınan vergilerin yükselmesinden dolayı bu değişikliğin yapıldığı ve hiçbir şekilde geri çekmenin söz konusu olmadığı biliniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.