Çarşamba, Ekim 08, 2014

Textual description of firstImageUrl

KYK.gov.tr Portal Doğrulama Sayfası Giriş Çıkış

KYK portal doğrulama sayfasında yaşanan giriş çıkış sorunları kullanıcıların çeşitli problemler yaşamasına neden oluyor. KYK giriş ve KYK çıkış işlemlerinde yaşanan bu sorunun temeline inip doğru bilgiler sunmak adına bizlerle sisteme giriş yaptık ve gerçekten çıkış probleminin olduğunu gördük. Yaşanan bu sorunların neler olduğunu da kendi çağımızda tespit etmiş bulunuyoruz.

KYK portal giriş ve KYK portal çıkış sorunlarının yaşanmasındaki ana etken yazılımsal sorunlardır. Yazılımsal sorunların KYK yetkililerine bildirilmiş olmasına rağmen sorunun çözüme kavuşmamış olması gerçekten çok tuhaf bir durum. Yazılımsal sorunlar giderilecek olursa KYK portal giriş ve çıkış işlemlerindeki problemler kısa süre içerisinde ortadan kalacaktır.

KYK portal sisteminde yaşanan bir diğer sorun sistemin aşırı yavaş olması ve zaman zaman sisteme ulaşılamamasıdır. Bu durumun temel sebebi de aşırı yüklenme olduğunda sunucuların yetersiz kalmasıdır. Sunucuların CPU değerlerinde iyileştirme yapılmaması durumunda bu sorunların devam edeceğini bilmenizi isteriz. Yıllarda aynı sunucu sistemleri kullanılıyor ancak öğrenci sayısı her geçen gün artıyor. Bu durum da hizmet kalitesinin düşmesine neden oluyor.
KYK Portal Giriş Çıkış
KYK.gov.tr sistemiyle alakalı yaşadığınız sorunlara çözüm bulabilmek için Kredi Yurtlar Kurumu yetkilileri ile iletişime geçmenizi ve yaşadığınız sorunları yalın bir dille anlatarak sorunlarınızın giderilmesini talep ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.