Çarşamba, Ekim 08, 2014

Textual description of firstImageUrl

Canan Ergüder Kimdir Kaç Yaşında Güllerin Savaşı Gülfem Sipahi

Canan Ergüder ekranların sevilen dizilerinden olan Güllerin Savaşı dizisinde Gülfem Sipahi olarak izleyici karşısına çıkan oyuncudur. Canan Ergüder kaç yaşında ve nereli gibi konuların merak ediliyor olması bizleri Canan Ergüder kimdir konusunda bilgi paylaşımı yapmaya sevk etmiş durumda. Sayfamızdan Güllerin Savaşı Gülfem vikipedi bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Canan Ergüder doğum tarihi 15 Temmuz 1977’dir. İstanbul doğumlu olan oyuncu Üsküdar Amerikan Lisesi mezunudur. Bu liseden mezun olduktan sonra Franklin and Marshall College adlı eğitim kurumunda sosyoloji ve tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Kendisini oyunculuk alanında geliştirmek istediğinden yurtdışına çıkarak burada da bir süre eğitim alan oyuncu yüksek lisans yaptıktan sonra özellikle birçok şehir tiyatrosunda görev almıştır.

1.65 boyunda olan güzel oyuncu Behzat Ç. Adlı polisiye dizide rol aldıktan sonra herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Şu anda Güllerin Savaşı dizisinde Gülfem karakterini canlandırarak büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Aşkta ve savaşta, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Bıçak Sırtı ve Binbir Gece adlı projelerde de rol almıştır.

Canan Ergüder mesleğine olan tutkusu ve başarısı sayesinde uzun süre ekranlarda kalmaya devam edecek olan isimlerden birisidir. Başarılı oyuncu hakkında sizlerde bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.