Çarşamba, Ekim 08, 2014

Textual description of firstImageUrl

Türkiye'nin Posta Kodu Kaçtır Nedir

Türkiye'nin posta kodu uluslar arası alanda iletişimi sağlamaktadır. Türkiye'nin posta kodu kaçtır hususu resmi makamlar tarafından posta kodu nedir konusunda bir bilgi paylaşımının olmamasından dolayı merak edilmektedir.

Posta kodu özellikle kargo gönderen kişilere lazım olmaktadır. Türkiye'nin posta kodu nedir sorusunu kendimize sorduktan sonra derinlemesine bir araştırma yaptık. Yaptığımız araştırmalar ve incelemeler sonucunda bir posta koduna ulaştık lakin bazı kişiler bu posta kodu yanlış derken bazıları ise bu posta kodu sayesinde gönderim yapabildiğini dile getirmektedir. Özellikle yurtdışına kargo gönderecek olan kişilerin bu posta kodunu kargo servisinde yer alan yetkililere teyit ettirmesinde fayda var. Yoksa gönderiminiz ertelenip gönderdiğiniz şeyler geri getirilebilir.

Türkiye'nin Posta Kodu

Yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen posta kodu bilgileri makalemizin devamında yer almaktadır. İlerleyen günlerde yeni posta kodları oluşturulması durumunda bu kodlar elimize geçince sizlere verilecektir.

Türkiye'nin Telefon Kodu: +90
Türkiye'nin Posta Kodu: 38000
Türkiye'nin Posta Kodu
Türkiye'nin Posta Kodu
Ülkeler bazında posta kodları olduğu gibi ülkemizde yer alan şehirlerin de posta kodları bulunmamaktadır. Şehirlerin hangi posta kodlarına sahip olduklarını öğrenmek için PTT kuruluşunun resmi web sitesini ziyaret edebilir ilgili kodları buradan alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.