Çarşamba, Ekim 22, 2014

Textual description of firstImageUrl

İpek Karapınar Kimdir Kaç Yaşında Doktor Yelda

İpek Karapınar Hayat Yolunda dizisinde Doktor Yelda karakterini canlandırmakta olan bayan oyuncudur. İpek Karapınar hayatı genç oyuncunun başarılı bir çizgi yakalamış olmasından dolayı merak edildiğinden İpek Karapınar vikipedi bilgileri sayfamıza eklenmiştir.

İpek Karapınar doğum tarihi 1 Ocak 1984’tür. İstanbul ilinde hayata merhaba diyen oyuncu bu ilde yaşamaya devam ediyor. Funda İpek Karapınar oyunculuk hayatında başarılı olduğu kadar güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken bir isimdir.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi konservatuar bölümünden mezun olan oyuncu ayrıca profesyonel olarak müzik ile ilgilenmektedir. İlk olarak köprü dizisinde rol alarak seyirci karşısına çıkan oyuncu izleyicinin takdirini alınca yapımcıların en çok çalışmak istediği isimlerden birisi haline geldi. 1.66 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan İpek Karapınar şu anda Hayat Yolunda dizisinde Doktor Yelda karakterini canlandırıyor.
İpek Karapınar
İpek Karapınar
İpek Karapınar mesleğindeki zirveye Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İskender Büyük adlı karakterin kızını canlandırarak ulaşmıştır.  Hayat Yolunda, Adını Kalbime Yazdım, Ustura Kemal, Kurtlar Vadisi Pusu, Zehirli Sarmaşık, Ufak Sırlar, Doludizgin Yıllar, Talih Kuşu, Hatırla Sevgili ve Köprü adlı projelerde rol almış olan oyuncuya meslek hayatında başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.