Çarşamba, Ekim 22, 2014

Textual description of firstImageUrl

Nur Fettahoğlu Kimdir Kaç Yaşında Hayat Yolunda Şafak Biyografi

Nur Fettahoğlu ekranların yeni dizisi olan Hayat Yolunda dizisinde Şafak Doktor karakterine hayat veren bayan oyuncudur. Birçoğunuz Nur Fettahoğlu Hanımefendiye muhteşem Yüzyıl dizisinden tanısanız da Nur Fettahoğlu hayatı merak edilmeye devam ediliyor. Bu yüzden sizlere Nur Fettahoğlu vikipedi bilgilerini sunacağız.

Nur Fettahoğlu doğum tarihi 12 Kasım 1980’dir. Almanya’da dünyaya gelen oyuncunun aslen Rizeli olduğu bilinmektedir. Çok küçük yaşlarda ailesi ile birlikte Almanya’dan İstanbul iline gelen oyuncu bu ilde yaşamaya devam ediyor. Temel eğitimlerini İstanbul ilinde aldıktan sonra üniversite yaşantısına Haliç Üniversitesinin Moda Tasarım bölümünde devam ettiren oyuncu ilgili bölümden başarılı bir şekilde mezun oldu.

Ekranlara ilk defa Sky Turk kanalında Borsa programı sunuculuğu yaparak çıkan başarılı oyuncu çok zaman geçmeden oyunculuk dünyasında yer almaya başladı ve bu alanda kendisini kanıtladığı için en çok izlenen çok sayıda projede rol alma imkanını yakaladı.
Nur Fettahoğlu
Nur Fettahoğlu
Nur Fettahoğlu
2013 senesinde işadamı Levent Veziroğlu ile dünya evine girmiş olan oyuncuya meslek hayatında başarılar dileriz. Hayat Yolunda, Muhteşem Yüzyıl, Gişe Memuru, Kurtlar Vadisi Filistin, Aşk-ı Memnu ve Benden Baba Olmaz projelerinde rol almış olan oyuncu hakkında sizlerde bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.