Perşembe, Ekim 09, 2014

Textual description of firstImageUrl

Nur Bozar Kimdir Kaç Yaşında Bu Tarz Benim

Nur Bozar sakin tavırlarıyla yer aldığı Bu Tarz Benim yarışmasında dikkat çeken yarışmacıdır. Nur Bozar hayatı giydiği kıyafetlerle ön plana çıkan yarışmacıların hayranları tarafından merak edildiği için Nur Bozar biyografisi sayfamıza eklenmiştir. Nur Bozar gibi isimler sayesinde bu sezon modanın kalbi Bu Tarz Benim yarışması sayesinde atacak gibi görünüyor. Gelin güzel yarışmacıyı daha yakından tanıyalım.

Nur Bozar boğum tarihi 1990’dır. İstanbul ilinde dünyaya gelen yarışmacı bu ilde yaşam sürmeye devam ediyor. Özellikle Türkan Şoray Hanımefendiye olan benzerliği ile dikkatleri çekmektedir. Düzgün bir fiziğe sahip olan yarışması modellik ve mankenlik sektöründe yer almaktadır.

Katıldığı 2012 Miss Model Of Turkey yarışmasında Basın Güzeli seçilen Nur Bozar, ayrıca birkaç müzik klibinde rol almıştır. Yarışmadan başarılı bir şekilde ayrılırsa kazandığı para ile ev almayı düşünen yarışmacıya başarılar dileriz.
Nur Bozar
Nur Bozar
Nur Bozar
Nur Bozar
Nur Bozar
Nur Bozar
Nur Bozar
Nur Bozar
Nur Bozar
Nur Bozar
Sakin bir ruh hali olmasına rağmen yaşanılan tartışmaların büyük bölümünde yer alması kendisini kıskanan insanların olduğunun göstergesi gibi. Sizlerde Nur Bozar hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.