Perşembe, Ekim 09, 2014

Textual description of firstImageUrl

Türk Telekom Mesai Çalışma Saatleri

Türk Telekom yurt genelinde temel ihtiyacımız olan birçok hizmeti sunan kuruluşların başında yer almaktadır. Türk Telekom mesai saatleri kurumun özelleşmiş olmasına rağmen memuriyet sistemiyle paralel olarak çalışmaktadır. Türk Telekom çalışma saatleri kurumun sabah 8.30’da açılmasıyla başlar ve akşamüstü saat 5.30’da ise mesai biter ve çalışma sonlanır.

Her kamu kurumunda olduğu gibi Türk Telekom ailesinde de yaz uygulaması ve kış uygulaması vardır. Kurum hafta sonları tatil yaptığından tüketiciler yapılması gereken işlemleri hafta içi yapmakla mükelleftir.

Türk Telekom ailesi her kuruluşta olduğu gibi öğle tatili de yapmaktadır. Saat 12.00 -13.30 arasında kurumdan hizmet alamayacağınızı bilmenizi isteriz.
Türk Telekom Mesai Çalışma Saatleri
Türk Telekom şirketinin yeniden el değiştirecek olması konuşulanlar arasında yer alıyor. Kurum sahiplerinin değişmesi ve yeni yöneticilerin gelmesi halinde çalışma saatlerinde değişiklik yapılabilir. Mesai saatleri değişikliğe uğrayacak olursa sizlere bu konu hakkında bilgi vermeye devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.