Cuma, Ekim 10, 2014

Textual description of firstImageUrl

Özlem Özden Kimdir Boyu Kaç Yaşında Bu Tarz Benim

Özlem Özden, yeni moda yarışmalarından olan Bu Tarz Benim yarışmasında yer alan iddialı yarışmacılardan birisidir. Özlem Özden hayatı yarışmacının sürekli polemik içerisinde olmasından dolayı merak edildiğinden sizlere Özlem Özden kaç yaşında ve Özlem Özden nereli gibi konularda bilgi vereceğiz. Gelin Özlem Özden biyografi bilgilerine göz atalım.

Özlem Özden 33 yaşında olup Kamu İhtisas alanında yüksek lisans eğitimi almıştır. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı ayrıca oyunculuk yapmaktadır. Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Sebahat ile Melahat adlı sineme filminde küçükte olsa rol almıştır.

Özlem Özden özellikle Ayşegül Doğan ile yapmış olduğu tartışmalar ile gündeme gelen bir kişidir. Ayşegül özellikle Özlem Özden Hanımefendinin kıyafetlerine eleştiri yapmaktadır. Eleştirilerin dozu hakaret seviyesine her defasında ulaştığından dolayı da ikili her bölümde kavga etmektedir.
Özlem Özden
Özlem Özden
Özlem Özden
Hasta olan teyzesinin hastalığını yenmiş olduğunu dile getirmesi jüri üyelerinin tepki vermesine neden oldu. Sanırız bu söylemleri jüri üyeleri duygu sömürüsü olarak algıda. Jüri üyelerini aşırı derecede kızdırmış olsa bile Özlem Özden yarışmanın en iddialı isimlerinden birisi olmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.