Çarşamba, Ekim 08, 2014

Textual description of firstImageUrl

Özlem Türay Kimdir Vikipedi Resimleri Küçük Ağa Hamiyet

Özlem Türay Küçük Ağa dizisinde Hamiyet adlı karakteri canlandıran bayan oyuncudur. Özlem Türay kaç yaşında ve Özlem Türay nereli gibi konular dizinin kısa süre içerisinde popüler dizilerden birisi olmasından dolayı merak edildiği için sizlere Özlem Türay kimdir konusunda bilgi vereceğiz.

Özlem Türay 11 Eylül 1981 tarihinde İzmir ilinde hayat merhaba dedi. Oyunculuk yaşamına tiyatro oyuncusu olarak başlayan Özlem Hanım temel eğitimlerini doğduğu şehir olan İzmir ilinde aldıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümüne gitti ve başarılı bir şekilde mezun oldu. Mezun olduktan sonra uzun süre Karşıyaka tiyatrosunda görev aldı ve burada çok sayıda oyunda rol aldı.

Özlem Türay sosyal projelerde yer alması ile tanınmaktadır. Sokak çocuklarına destek için kendisinin birçok projede bulunduğu ve çevresinde yer alan kişileri bu projelerde bulunmaları adına teşvik ettiği biliniyor. 5 arkadaşı ile birlikte Mahşer-i Cümbüş tiyatro grubunu kuran oyuncu kurdukları bu grup sayesinde popüler olmuştur.
Özlem Türay
Özlem Türay
Özlem Türay
Özlem Türay

Benimle Oynar mısın, Anında Görüntü Show, Halil İbrahim Sofrası, 20 Dakika ve Küçük Ağa projelerinde rol alan oyuncuya meslek hayatında başarılar dileriz. Hayranlarının Özlem Hanımdan en büyük beklentisi şüphesiz televizyonlarda Mahşeri Cümbüş ekibinin tekrardan yer almasındır. Bizlerde sizler gibi Mahşeri Cümbüş kadrosunun yeni çalışmalar ile izleyici karşısına çıkmasını beklemekteyiz. Şuan grup dağılmış gibi görünse de ilerleyen günlerde yeni çalışmaların yapılacağı inancındayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.