Cuma, Ekim 10, 2014

Textual description of firstImageUrl

Pelin Öztekin Nasıl Zayıfladı

BKM Mutfak oyuncuları arasında yer alan Pelin Öztekin kısa süre içerisinde vermiş olduğu kilolar ile insanları şaşırtmaya devam ediyor. Pelin Öztekin nasıl zayıfladı soruları sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldığından ötürü Pelin Öztekin diyeti hakkında araştırma yapmaya karar verdik. Ünlü oyuncunun nasıl zayıfladığını gelin öğrenelim.

Pelin Öztekin aşırı kilolu biri olarak tanınan oyunculuk dünyasının önemli isimlerinden birisidir. Normal şartlarda kilo vermeyi düşündüğünü dile getirmese de kendisinin en büyük hayalinin kilo verip fit bir vücuda sahip olmak olduğu bilinmektedir.

Ani bir karar alıp kilo vermeye karar veren oyuncu kilo vermesini yaptığı diyetten ziyade uzun soluklu olarak spor yapmaya borçlu olduğunu dile getirdi. Kilo vermeyi düşünmediğini ancak yaş ilerledikçe kilodan ötürü meydana gelen sıkıntıların yaşam kalitesini düşürmesinden dolayı kilo vermeye karar verdiğini ve şimdi kilo verdiğinden dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı.
Pelin Öztekin Nasıl Zayıfladı
Pelin Öztekin Nasıl Zayıfladı
Pelin Öztekin Hanımefendi yakın zaman içerisinde kilo verirken nasıl bir diyet uyguladığını açıklayacak olsa da herkes bu diyet ile zayıflayamayabilir. Diyet konusunda başarılı olmak ve sağlığınıza zarar vermemek için diyetisyenden destek almanız gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.