Cuma, Ekim 10, 2014

Textual description of firstImageUrl

Aileler Yarışıyor Başvuru Formu TV8

Sunuculuğunu Erol Evgin Beyin yapacağı Aileler Yarışıyor yarışmasının başvuru formu yayınlandı. Hem eğlenip hem de aileniz ile birlikte güzel hediyelerin sahibi olmak istiyorsanız Aileler Yarışıyor başvuru formu sayfasına ulaşıp kaydınızı yaptırabilir ve yarışmaya katılmak adına bir adım atabilirsiniz.

Aileler Yarışıyor başvuru formu sayfasında sizlerden çeşitli bilgileriniz istenmektedir. Yarışmalar genelde eğlence amaçlı olduğundan farklı özellikleri olan kişiler her daim seçilme ihtimali en yüksek olan kişiler arasında yer almaktadır. Bu nedenden dolayı başvuru formunu doldururken özel meziyetlerinize yer vermeniz yarışmaya çağırılma ihtimalinizi arttıracaktır.

Erol Evgin eşliğinde yarışmanın tadını çıkarmak için tv8.com.tr/aileler-yarisiyor-basvuru bağlantısını kullanarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
TV8 ailesi yayın akışına katmış olduğu programlar sayesinde ülkemizin en çok izlenen televizyon kanallarından birisi haline gelmiş durumda. TV8 yayın akışı içerisinde hoşunuza gidecek birçok yarışma programı yer almaktadır. Web sitemizde bu yarışmaların başvuru formu ile alakalı detaylı bilgiler yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.