Çarşamba, Ekim 22, 2014

Textual description of firstImageUrl

Tuğçe Ergişi Kimdir Kaç Yaşında Bu Tarz Benim

Tuğçe Ergişi Show TV ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında yer alan yarışmacılardan birisidir. Tuğçe Ergişi hayatı giydiği kıyafetlerin çok beğenilmesi ve yarışmanın en iddialı isimlerinden birisi olmasından dolayı merak edildiğinden sizlere Tuğçe Ergişi vikipedi bilgilerini aktaracağız.

Tuğçe Ergişi doğum tarihi 1989’dur. İstanbul ilinde hayata merhaba diyen Tuğçe Ergişi küçüklüğünden beri oyuncu olmayı istediğinden üniversite tercihini bu yönde kullandı ve oyunculuk bölümüne giderek başarılı bir şekilde mezun oldu. Diğer yarışmacılarından farklı olarak genç yaşta evlenip evlat sahibi olmak istemesi herkesin merak duygusunun oluşmasına vesile olmuştur.

Tuğçe Ergişi bahar renklerini çok sevdiğinden Bu Tarz Benim yarışmasında genelde rengarenk giyinmektedir. Anne ve babasının kendisi çok küçük yaşlardayken ayrıldığını, annesini yıllar sonra tanıdığını anlatan Tuğçe Ergişi hayat hikayesi ile herkesi gözyaşına boğmuş durumda.
Tuğçe Ergişi
Tuğçe Ergişi
Tuğçe Ergişi
Takipçilerimizin büyük bölümü Tuğçe Ergişi ile iletişime geçmek istediğini dile getirmektedir. Sizlerde iddialı yarışmacı ile iletişime geçmek istiyorsanız twitter.com/TugceErgisii hesabından kendisine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.