Çarşamba, Ekim 22, 2014

Textual description of firstImageUrl

Ezgi Baylar Kimdir Boyu Yaşı Kaç Bu Tarz Benim

Ezgi Baylar, en çok izlenen moda programı olan Bu Tarz Benim yarışmasında yer alan yarışmacılardan birisidir. Ezgi Baylar kimdir sorusu yarışmayı yakından takip eden kişilerin cevabını aradığı sorulardan birisi olduğu için sizlere Ezgi Baylar biyografi bilgilerini sunacağız.

Ezgi Baylar 31 yaşında olup Bu Tarz Benim yarışmasının en ön plandaki isimlerinden birisidir. 4 yıldan beri evli olan yarışmacının bir kızı bulunmaktadır. Çocuğuna anne sıcaklığını hissettirmek isteyen yarışmacı iş dünyasını bırakmış ve kendisini çocuğuna adamış bir annedir.

1.72 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan yarışmacı Marmara üniversitesi çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkiler bölümü mezunudur. Sizlerde güzel yarışmacının hayranlarındansanız instagram.com/ezgibaylar sayfasından kendisini takip edebilirsiniz.
Ezgi Baylar
Ezgi Baylar
Ezgi Baylar
Ezgi Baylar diğer birçok yarışmacıya göre yaşı büyük olmasına rağmen diğer yarışmacılar arasından sıyrılıp yarışmanın en iddialı isimlerinden birisi haline geldi. Bizler ve çevremizde yer alan kişiler Ezgi Baylar Hanımefendinin tarzını çok beğendiğimizi belirtmek isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.